Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eşref Hamamcıoğlu: "Fatih Terim, başkan adaylarına ayar verdi' söylemlerini yanlış buluyorum. Kimse bana ayar veremez. Yönetimin ayrı, hocanın ayrı görevi var. Herkes yerini ve sorumluluğunu bilecek."

Eşref Hamamcıoğlu: "Mecidiyeköy'deki binayı Genel Kurul'dan yetki alarak satmayı düşünüyoruz. Futbolu profesyoneller yönetecek. Sportif A.Ş. yönetiminde değerli Ebru Köksal olacak."

Eşref Hamamcıoğlu: "Birleşme isteği çok iyi ama bu konuda bir öneri getirilmesi gerekiyordu. Galatasaray'daki tecrübem gereği benim başkanlığım altında birleşilmesi mantıklıydı. Burak Bey (Elmas) kabul etmedi. Çok da saygılı davranmadı."

Eşref Hamamcıoğlu: "Sponsorluk konusunda başkan adaylarının ortaya attığı rakamlar boş iş. Katar havayolundan bahsettiler. Arkadaşlarımız yetkililerle konuştu. Bize söylenen böyle bir anlaşmanın olmadığı."

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eşref Hamamcıoğlu daha önce Metin Öztürk’ün listesinden adam çaldı, şimdi de sponsor çalmaya çalışıyor. Adama da yalancı demiş. Hamamcıoğlu

Eşref Hamamcıoğlu: "Fatih Terim, başkan adaylarına ayar verdi' söylemlerini yanlış buluyorum. Kimse bana ayar veremez. Yönetimin ayrı, hocanın ayrı görevi var. Herkes yerini ve sorumluluğunu bilecek."

Eşref Hamamcıoğlu: "Mecidiyeköy'deki binayı Genel Kurul'dan yetki alarak satmayı düşünüyoruz. Futbolu profesyoneller yönetecek. Sportif A.Ş. yönetiminde değerli Ebru Köksal olacak."

Eşref Hamamcıoğlu: "Birleşme isteği çok iyi ama bu konuda bir öneri getirilmesi gerekiyordu. Galatasaray'daki tecrübem gereği benim başkanlığım altında birleşilmesi mantıklıydı. Burak Bey (Elmas) kabul etmedi. Çok da saygılı davranmadı."

Eşref Hamamcıoğlu: "Sponsorluk konusunda başkan adaylarının ortaya attığı rakamlar boş iş. Katar havayolundan bahsettiler. Arkadaşlarımız yetkililerle konuştu. Bize söylenen böyle bir anlaşmanın olmadığı."

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
UZA

E3LyUI1WQAEt2eD

Seçim sonucunu kestirmek çok zor. Burak, Metin, Eşref, Abdürşırdan 4’lüsünden biri olacak. Ama hangisi kimbilir!

Görüşmenin sebebi de ortaya çıktı Burak elması sıkıştırıp Eşref’in altına almak.

buna ön ayak lan da Ünal Aysal görün işte camianın leşçillerini, dertleri sportif başarı değil kendi nam ve servetleri..
Ünal aysalın ne halt olduğunu çok iyi biiyoruz. Ama burada tapılıyor bu adama.

Galatasaraya 60 yaşında üye olmuş sözde Galatasaraylının teki. Sırf egosunu tatmin etmek için oralarda geziniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt