Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten ortalamanın üstü iyi bir hoca şu ekonomik şartlarda mümkün görünmüyor adamın teknik ekip bütçesi bir yana da en az 40-50 milyon€ luk transfer bütçesi ister bu da imkansız olduğu için boş hayal, sıradan bir yabancı gelse riekerink tudor gibi olur sonra sar başa, Fatih hocadan başkası merhem olmaz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bize gelen yabancı hocaların çoğu terimden daha az para harcamıştır

terimden başka merhem olacak hoca var olmasına var da seçim tarihi yönetimlerin tavrı umutsuz tabi

Galatasaray tarihinde ilk 5’e girer listesi. Neye göre bu kadar keskin ve sonu nereye varacak boş yorumlar yapılıyor hayret verici açıkçası

Neye göre ilk beşe giriyor tek tek puanlaladırlar da haberimiz yok galiba

Sen seviyorsun toz konduramıyorsun anlıyorum klasik aldatılan insan profili

Ayrıca güvenmek başka bir boyut ünal aysala güveniliyordu da ne oldu yarım bıraktı gitti.Bıraktığı ffp cezası da cabası

Yarım yamalak çıkarım yapıp konuşuyorsun birde boş boş konuşmaktan bahsediyorsun.Nereye tüküreceğimi şaşırdım şuan midem bulandı

Galatasaray için en hayırlı ekip bu olurdu

beyaz-renk.webp

Şardan’ın falsosu Abdür ve eski yönetim artıklarından oluşan ekibi. Aslında başkan olmayı bile düşünmemesi. Abdürrahim’i full yetkilendirecek olması

Hamamcıoğlu statükocu ve proje üretme derdinde değil. Kriz durumlarında çözüm üretebilecek gibi gözükmüyor

Öztürk Dursuncu. Bastırırım paraya, indiririm uçakları kafasında.

Elmas Şardan’ın dediği gibi. Kendi ayakları üzerinde duramıyor. Terim ile prim yapayım, fiilen başkan varsın Terim olsun kafasında.

Başkan adaylarının hiçbirini uygun bulmadığım için listeler üzerinden fikrim, Elmas’ın listesi seçilsin bari diyorum.

bize gelen yabancı hocaların çoğu terimden daha az para harcamıştır

terimden başka merhem olacak hoca var olmasına var da seçim tarihi yönetimlerin tavrı umutsuz tabi

Total olarak değerlendirirsek en çok parayı tabii ki terim harcamıştır çünkü en uzun çalıştıran takımı kendisi. Bize gelip uzun yıllar kalan yabancı hoca yok uzun yılı geç 2 yılı bile dolduramıyorlar. Mesela Mancini ortalama üstü bir teknik direktör bizde devam etmemesinin en büyük nedeni yüksek bütçe istemesi öyle onların bahsettiği rakam 10-15 değil iyi hoca getireceksen iyi kadroyu da kurmak zorundasın. Ligi bilen deneyimli yıllarını vermiş hoca farklı, bütçe isteyen farklı yoksa bende biliyorum ki Fatih Terim az para harcamadı lakin başarıda var önemli kılan konuda o zaten hele ki şu mevcut düzende yabancı hocayı 2 günde yerler önce düzenin zihniyetin değişmesi lazım

Neye göre ilk beşe giriyor tek tek puanlaladırlar da haberimiz yok galiba

Sen seviyorsun toz konduramıyorsun anlıyorum klasik aldatılan insan profili

Ayrıca güvenmek başka bir boyut ünal aysala güveniliyordu da ne oldu yarım bıraktı gitti.Bıraktığı ffp cezası da cabası

Yarım yamalak çıkarım yapıp konuşuyorsun birde boş boş konuşmaktan bahsediyorsun.Nereye tüküreceğimi şaşırdım şuan midem bulandı

Listesinden bi habersen buna diyecek bişeyim yok. Dikkat edersen Burak elmas isminden çok listesinden bahsettim evet listesinde bize güç katacak Galatasaray’ı ileriye götürebilecek bir ışık gördüğümden destekliyorum bunda yanılabilirim de ama hiç bilgi sahibi olmadan araştırıp neyin ne olduğunu sorgulamadan hemen keskin ve emin ifadeler kullanmak yanlış. Kimin boş yaptığı belli oluyor zaten, sıkıntı yok

Buyuk cimbomlu prof dr mehmet helvaciya laf atmasi hos degil.

Şardan'a epey negatif bakıyordum da, Muslera'nın yedeği olarak Uğurcan olsun diyen herif yerine kim seçilirse öpüp başımıza koyalım bence.
Bu herif çok değişik birisi. Hem inanılmaz kibirli hem de işten anlamıyor. Ölümcül bir duo maalesef.
dursundan kötüsü gelmez diye büyük konuştuk. tehlike çok büyük.

Yönetim kurulu listesinde yok ki bu adam. İletişim aş mi ne öyle bi yerde. Sözcü olamaz yani bu durumda.
Kulübün sözcüsü olacak işte. Zaten Burak Elmas kulüp iletişimini profesyoneller yapacak demişti. Yönetim sadece önemli konularda o konunun sorumlusu konuşacak demişti.

Valla benim anladığım elmas ve ekibi ile klüp yöneyimi profesyonel bi yapıya kavuşacak gibi. Haa olır olmaz bilemem ama görüntü ve istenen o.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt