Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eşref: GALATASARAY'ın 15 milyon taraftarı var 30 milyona ben inanmıyorum diyor, çok boş adam yaa, ulan sosyal medyalarda o rakamlara ulaşmışız kullanmayan milyonlarca insan var adam başkan adayı marka değerini düşürecek her şeyi söylüyor.

Elmas beş para etmez ama Alp Yalman gibi bir adam varken boş şeyler yapamaz.

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burak Elmas seçilirse ikinci başkan kim olacak?

1623006009609.webp

remzi bey

Reis hepsi birbirinden kötü de burak ekibi dolayısıyla önde işte

Yoksa bi ton yanlışı var terim arda söylemleri gibi

Bende en çok istediğim yönü ekibi kaç kez yazdım burada ekibi çok iyi diye cidden çok iyi liste yapmış

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

trde futbolla ilgilenmeyen insan sayısını düşününce 30 milyon taraftara ulaşan hiçbir takım olmadığı aşikar

eşref bey burada da realsit ve rasyonel yanını sergilemiş

Eşref: GALATASARAY'ın 15 milyon taraftarı var 30 milyona ben inanmıyorum diyor, çok boş adam yaa, ulan sosyal medyalarda o rakamlara ulaşmışız kullanmayan milyonlarca insan var adam başkan adayı marka değerini düşürecek her şeyi söylüyor.
Lan sonra dinazor deyince bozuluyorlar

Resmen 30 sene geride kalmış kafası

Işın Çelebinin neden aday olduğu belli oldu. Şırdan zırtoauna yol açmak için diğer adaylara çamur atmak için aday olmuş. Aday olmasaydı ne söylediğini kimse duymazdı ve iplemezdi. Gerek medyada gerekse camiada bir ağırlığı yok. Ama aday olunca hergün bir yerde diğer adaylara çamur atıyor. Adnan polatın sülük kolonisi iyi çalışıyor . Umarım kazanamazlar yoksa kulübü iliğine kadar soyarlar sonra da araplara satarlar.

elmas gollum / steve buscemi karışımı bi herif yukarda anlattığı da botox bey gibi üfleme çıkmaz umarım
aynen. aysalın prandelliye anlattığı mevzuya benziyor aysal kulup satın alacaktı burak takımla anlaşıcaz diyor. Böyle bir organizasyon çok çok zor yaw. Havada kalacaktır muhtemeeln

aynen. aysalın prandelliye anlattığı mevzuya benziyor aysal kulup satın alacaktı burak takımla anlaşıcaz diyor. Böyle bir organizasyon çok çok zor yaw. Havada kalacaktır muhtemeeln

fortunayı diyorsa o olur ama ne kdr verimli olur o bir ?
bi tane de türkiyeden bulsalar 2. lig beyazda yada kırmızıda ztn bize yeter böyle bir düzenek

fortunayı diyorsa o olur ama ne kdr verimli olur o bir ?
bi tane de türkiyeden bulsalar 2. lig beyazda yada kırmızıda ztn bize yeter böyle bir düzenek

altınordunun pilot takımı
bi ara satışa çıkarmışlardı her türlü bulunur da büyük para ve organizasyon isteyen işler bence nerden baksan zor.

Eyüpspor bizim sayılır yav
Eyüpspor yanaşmaz bence buna ya. Sanrım Süper lige çıkma çıkma amaçları var iyi para harcıyorlar. Ama Tr'de kulüp bulmak kolay. Afrika'da spor akademileriyle bahsettiği de yapılabilir. Fransa- Belçika'da kulüp bulmak zor ama prensip anlaşmaları tamam dedi var demek ki anlaştıkları. Ama ilk önce tesisleşmenin tamamlanması lazım bu konuda ciddi anlamda gerideyiz.

Eyüpspor yanaşmaz bence buna ya. Sanrım Süper lige çıkma çıkma amaçları var iyi para harcıyorlar. Ama Tr'de kulüp bulmak kolay. Afrika'da spor akademileriyle bahsettiği de yapılabilir. Fransa- Belçika'da kulüp bulmak zor ama prensip anlaşmaları tamam dedi var demek ki anlaştıkları. Ama ilk önce tesisleşmenin tamamlanması lazım bu konuda ciddi anlamda gerideyiz.

Eyüpspor'un sahibi fanatik Galatasaraylı, bence anlaşma yapılabilir bu tarz, çıkarlarsa da bitiririz.

Urfa'ya kiralayacağımıza buralara kiralayalım.

bayrampaşa, phoenix risingle de anlaşma var herhal fm de gözüküyordu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt