Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_3972.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hollanda üzerinden irtibat ile bizim bazi oyuncuları kiralayabilelim o bile yeterlidir bence.

Biz önce aç karnımızı doyularım, Elmas taraftara oynayıp sürekli duymak istedikleri şeyleri söylüyor tam bir hava gazı ama ekibine güveniyorum ve Terim ile çalışacak olup Terim'e konfor alanı sağlayacağı için ehveni şer olarak seçilmesi en hayırlısı olacak gibi.

Biz önce aç karnımızı doyularım, Elmas taraftara oynayıp sürekli duymak istedikleri şeyleri söylüyor tam bir hava gazı ama ekibine güveniyorum ve Terim ile çalışacak olup Terim'e konfor alanı sağlayacağı için ehveni şer olarak seçilmesi en hayırlısı olacak gibi.

Ekibine güveniyor diye bunları söylüyor olamaz mı ? Aynı senin gibi

vallaha kim seçilirse seçilsin maximum 3 ay sonra taraftarın ağır küfürleriyle yad edeceği bir yönetim olacak. başkan adaylarının hepsi birbirinden çapsız!

Bankalar birliği anlaşmasından hiçbir yönetimin üstesinden gelme şansı yok 2 gün önce Clubhouse’da biraz detaylarından bahsettiler. Seneye Ağustostan itibaren 600-650 milyon gibi ödemeler başlıyormuş. 2,150 milyar borç 9 senelik ödeme koşullarıyla 5,2-5,5 milyar arası bir paraydı galiba net kaçtı hatırlamıyorum ama 3,2 milyar gibi bir faiz konulmuş. Durum çok kötü yani.

Bankalar birliği anlaşmasından hiçbir yönetimin üstesinden gelme şansı yok 2 gün önce Clubhouse’da biraz detaylarından bahsettiler. Seneye Ağustostan itibaren 600-650 milyon gibi ödemeler başlıyormuş. 2,150 milyar borç 9 senelik ödeme koşullarıyla 5,2-5,5 milyar arası bir paraydı galiba net kaçtı hatırlamıyorum ama 3,2 milyar gibi bir faiz konulmuş. Durum çok kötü yani.

Buna inanmıyorum. Bu kadar yüksek faiz olmaz.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210607-121933.webp
    Screenshot_20210607-121933.webp
    67,3 KB · Görüntüleme: 52

Tüm borç yapılandırıldı mı emin miyiz?

%8den yapıldı ve tam iki katına çıkacak diye biliyorum ben, böyle olunca da 500 milyon civarına gelir yıllık ödeme.

Enflasyon ve kura göre zamanla makul rakamlara gelebilir de gelmeyedebilir tabii.

Seçim sürecini en başından beri takip ediyorum Burak Elmas konuştukça daha da oy toplarken diğer adaylar konuştukça o kadar saçma söylemlere kaydılar ki oy kaybettiler. Burak Elmas'tan sonra en iyi aday dediğimiz Metin Öztürk bile inanılmaz popülist açıklamalar yapıyor. Ergin hoca olsun, Fatih hoca kendisinden sonraki hocayı yetiştirsin olsun, Hakan Çalhanoğlu olsun. Popülist söylem yapacaksanız bari biraz mantıklı yapın da insanlar inansın ve mantıklı bulsun.

Son düzenleme:
Metin Bey hakkında fikrim olumsuza döndü. Her vaadi verebilir şu an seçilmek için. Bu arada 46 sponsorun her biri 10 bin tl falan verecek herhalde. Zamanında Besim Tibuk'un "İktidara gelirsem ofsaytı kaldıracağım" vaadinin aynısını kendisinden bekliyorum. Seçimde ya vaatler gerçekten uzak, ya da fakir edebiyatı yapıp oy toplamaya çalışılan politikalar izleniyor. Bakalım kim kazanacak. Galatasaray'ın kazanacağını çok düşünmüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt