Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.324
- 18.486
- 1.338
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz önce aç karnımızı doyularım, Elmas taraftara oynayıp sürekli duymak istedikleri şeyleri söylüyor tam bir hava gazı ama ekibine güveniyorum ve Terim ile çalışacak olup Terim'e konfor alanı sağlayacağı için ehveni şer olarak seçilmesi en hayırlısı olacak gibi.

Alp Yalman nasil biriki onun yoneticilik donemleri bilmiyorumElmas beş para etmez ama Alp Yalman gibi bir adam varken boş şeyler yapamaz.
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Buna inanmıyorum. Bu kadar yüksek faiz olmaz.Bankalar birliği anlaşmasından hiçbir yönetimin üstesinden gelme şansı yok 2 gün önce Clubhouse’da biraz detaylarından bahsettiler. Seneye Ağustostan itibaren 600-650 milyon gibi ödemeler başlıyormuş. 2,150 milyar borç 9 senelik ödeme koşullarıyla 5,2-5,5 milyar arası bir paraydı galiba net kaçtı hatırlamıyorum ama 3,2 milyar gibi bir faiz konulmuş. Durum çok kötü yani.
Buna inanmıyorum. Bu kadar yüksek faiz olmaz.
Görürüz.Yeni yönetim açıklayınca görürsünüz.
Bankalar birliği anlaşmasından hiçbir yönetimin üstesinden gelme şansı yok 2 gün önce Clubhouse’da biraz detaylarından bahsettiler. Seneye Ağustostan itibaren 600-650 milyon gibi ödemeler başlıyormuş. 2,150 milyar borç 9 senelik ödeme koşullarıyla 5,2-5,5 milyar arası bir paraydı galiba net kaçtı hatırlamıyorum ama 3,2 milyar gibi bir faiz konulmuş. Durum çok kötü yani.
Eşrefçi olmanı gözyaşları ile takip ediyorum.Saati kurdum
Tüm borç yapılandırıldı mı emin miyiz?Bankalar birliği anlaşmasından hiçbir yönetimin üstesinden gelme şansı yok 2 gün önce Clubhouse’da biraz detaylarından bahsettiler. Seneye Ağustostan itibaren 600-650 milyon gibi ödemeler başlıyormuş. 2,150 milyar borç 9 senelik ödeme koşullarıyla 5,2-5,5 milyar arası bir paraydı galiba net kaçtı hatırlamıyorum ama 3,2 milyar gibi bir faiz konulmuş. Durum çok kötü yani.
ZiyaaaaaaaMetin Öztürk: "Biz şu an 46 sponsorla geliyoruz amatör branşlara. Her şubenin birkaç sponsoru olacak."
Kalbimi çaldı Eşref beyEşrefçi olmanı gözyaşları ile takip ediyorum.