Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metin Öztürk: Sayın Burak Elmas kazanırsa biz sponsorlarımızı ve enerjimizi götüreceğiz kendisine. Biz kazanırsak o da getirecek. Kolkola renk seçimine gittik.

Burak ve Metin’in sağ parti genel başkanları gibi, millet ne duymak istiyorsa veriyor gazı.

Ne desinler yav GSTV'de yeşilçam filmleri mi yayınlansın desinler

Açıklama yapmasalar projesi yok
Açıklama yapsalar gaz veriyorlar

Her durumun olumsuz noktasına bakarsak işin içinden çıkamayız.

Metin Öztürk: Sayın Burak Elmas kazanırsa biz sponsorlarımızı ve enerjimizi götüreceğiz kendisine. Biz kazanırsak o da getirecek. Kolkola renk seçimine gittik.
Dursun Özbek'in listesine girmiş birinin Galatasaray Başkanı olmasını istemem. O yüzden en mantıklısı Burak Elmas'tır. Genç ve idealist bir Başkan her zaman fark yaratır. Metin Öztürk keşke Burak Elmas lehine çekilse diyorum ama böyle bir şey yapmaz. Umarım bahsettiği sponsorlukları ki ben bunları popülizm olarak değerlendiriyorum, Burak Elmas ve yönetiminin kullanımına sunar.

IMG_3986.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne desinler yav GSTV'de yeşilçam filmleri mi yayınlansın desinler

Açıklama yapmasalar projesi yok
Açıklama yapsalar gaz veriyorlar

Her durumun olumsuz noktasına bakarsak işin içinden çıkamayız.
Bütün Gs’lıları kendi gibi Yeşilçam filmi seyrediyor sanıyor demekki.
İnşallah vadettiklerini kısmen yerine getirirler. Bende isterim kulübün kasasına senede 10 milyon girsin stat isim hakkından. Keşke

Bütün Gs’lıları kendi gibi Yeşilçam filmi seyrediyor sanıyor demekki.
İnşallah vadettiklerini kısmen yerine getirirler. Bende isterim kulübün kasasına senede 10 milyon girsin stat isim hakkından. Keşke

Stat+Forma galiba o.

Esasında dünyanın hiç bir takımında stat isim hakkı çok pahalıya satılmıyor, bizim daha çok yönelmemiz gereken alan Ana forma sponsoru ama işte ona da kimse diğer takımlara verdiği paranın onda birini bile vermiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt