Mikail Çöloğlu
Tecrübeli Üye
- 21 Şubat 2015
- 5.853
- 3.421
- 1.048
anlasmis olabilir ama imzalama kesin palavraÖztürkde anlastigimiz var diye acikladi dün. Anlasilan isteyen bulup anlasiyof
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
anlasmis olabilir ama imzalama kesin palavraÖztürkde anlastigimiz var diye acikladi dün. Anlasilan isteyen bulup anlasiyof
Neyden korkuyor
Burak ve Metin’in sağ parti genel başkanları gibi, millet ne duymak istiyorsa veriyor gazı.
Dursun Özbek'in listesine girmiş birinin Galatasaray Başkanı olmasını istemem. O yüzden en mantıklısı Burak Elmas'tır. Genç ve idealist bir Başkan her zaman fark yaratır. Metin Öztürk keşke Burak Elmas lehine çekilse diyorum ama böyle bir şey yapmaz. Umarım bahsettiği sponsorlukları ki ben bunları popülizm olarak değerlendiriyorum, Burak Elmas ve yönetiminin kullanımına sunar.Metin Öztürk: Sayın Burak Elmas kazanırsa biz sponsorlarımızı ve enerjimizi götüreceğiz kendisine. Biz kazanırsak o da getirecek. Kolkola renk seçimine gittik.
Bütün Gs’lıları kendi gibi Yeşilçam filmi seyrediyor sanıyor demekki.Ne desinler yav GSTV'de yeşilçam filmleri mi yayınlansın desinler
Açıklama yapmasalar projesi yok
Açıklama yapsalar gaz veriyorlar
Her durumun olumsuz noktasına bakarsak işin içinden çıkamayız.
Bütün Gs’lıları kendi gibi Yeşilçam filmi seyrediyor sanıyor demekki.
İnşallah vadettiklerini kısmen yerine getirirler. Bende isterim kulübün kasasına senede 10 milyon girsin stat isim hakkından. Keşke
Neyden korkuyor