Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamamcıoğlu (n)

Futboldan bihaber. Cenk Ergün'e bırakıp gidecekse Dursun Özbek döneminden farkımız olmaz. 17/18 sezonu gibi para harcanması da söz konusu değil. Milletin sponsorluk görüşmelerine laf atıyor, kendisinden hiçbir şey duymadık. Belli ki ciddi bir çalışması yok. Lisecilerin küçük olsun, benim olsun kafasında yönetir kulübü. Ayrıca her konuda kendini kanaat önderi gibi öne atması can sıkıcı. Cemiyetten gelen teklifi kendi fikriymiş gibi sunması, Elmas ile Öztürk emrinizdeyiz dedi yalanı vs.

Burak Elmas başkan olmasını tek bir neden engeller o da Fatih Terim ısrarı.

Bana uyar bu ikili ama bazi arkadaşlar Terim'e okadar büyük nefret duyuyorki ben anlam veremiyorum.

FB_IMG_1623017604995.webp

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Bana uyar bu ikili ama bazi arkadaşlar Terim'e okadar büyük nefret duyuyorki ben anlam veremiyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 125414

Daha 3 sene evveline kadar efsane başkanımız Faruk Süren Terim'e bizi yarı yolda bıraktı diye sövüyordu devir değişti tabi damattan dolayı 😀

Eşref Hamamcıoğlu gelirse aynı Duygun Yarsuvat gibi bir dönem geçireceğiz. Liselilerin lokal gibi koskoca kulübü yönetmesine karşıyım.

Burak Elmas'in ekibine Yigit Sardan baskan, Metin Ozturk, Cemal Ozgorkey, Ebru Koksal, Burak Elmas vs vs gibi olsa iceride de disarida da cok guclu olurduk. En azindan 3 sene denenmeliydi. Bu kadar ayrismaya ne gerek var?

Dalga geçtiğin adamın başkanlığı zamanında ne kazanmış bu takım, nasıl bir hegemonya vardı bir hatırla.

Finansal olarak çok iyimser olmayabilir ama yaşadığı başarılar yeter.

90 yillarin arasinda baya güzel futbol oynuyorduk, clde yari final yapmisligimiz var, evet sportif olarak basarili idi süren ama arkada cem uzan ucak kaldirip indiriyordu, yinede efsane süren nasil basardı ise sivadi. (yedi bitridi yani)

Ekli dosyayı görüntüle 125414

Burada asıl kaygı uzun süreli bir çalışma ile ortaya proje,vizyon ve hedefler koyan istikbali açık genç-idealist bir başkan adayının seçildikten sonra kulübün yukarıya doğru ivmelendiği bir anda aynı aktörler tarafından düzeni bozacak, olumlu gidişatı alt üst edecek operasyonlara maruz kalmamasını sağlamak.Çünkü aynı aktörler zamanında işleyen çarkı bozup şampiyon Lucesculu kadroyu bozup yeni kadro ve harcama ile kulübü batağa sürüklemişti, Ünal Aysal ile yine hegemonya konduğu anda sezon başladıktan sonra dümeni kırmış yine gidişatı sekteye uğratmıştı.Son senelerde dâhi iki şampiyonluk üstüne en pahalı kadrolar ile yönetim ile gereksiz bir çatışmaya girmiş nihayette kayıp 2 sezona mal olmuştu...En verimli olduğu sezon 4 yıl üst üste şampiyonluk ve UEFA kupası sezonları Burak Elmas'in da içinde olduğu Faruk Süren yönetimi başlangıç sezonlarında hocanın arkasında durmuş, sonrası başarılar gelmiş ancak takım daha da hedef büyüttüğü anda vasat üstü bir Avrupa takımına gitmişti tüm ısrarlı kal çağrılarına rağmen.Demem o ki Burak Elmas başta olmak üzere hangi yönetim gelirse gelsin uzun vadeli bir planlama yapamaz Terim hocamız ile, çünkü hocanın yapısında yok! Ha önce kısa vadeli başarı sonra bakarız diyorsa bile onun kısa vadeli süre dediği 1 yıl için bile hoca için artık çok uzun.Yaşı dolayısıyla 1 sezonda 4 farklı havaya bürünüyor geçen süreçte kayıp puanlarin, fiziksel yetersizliklerin telafisi olmuyor.

Kolpaya bak. Birleşik Arap Emirlikleri ile Türkiye'nin arası bu kadar kötüyken neden havayolu şirketleri bize sponsor olsun.

Edit: Twiti atan arkadaş silmiş tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt