Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayrıca Metin Öztürk şunları da söylemiş:
10-15 oy fark, sonucu belirleyecek gibi gözüküyor. Eşref Hamamcıoğlu ve Yiğit Şardan geride kalacaklar. İbrahim Özdemir ise müthiş bir devlet adamı ama oy potansiyelini bilemiyorum.

#ŞikeciAzizinAvukatiRezan

saldirilar devam ediyor

Başta Eşref Hamamcıoğlu'nu destekliyordum ama konuşrukça kendinden irite ettirdi adam. Keşke hiç çenesini açmasaydı şu an hiçbir adaydan umudum yok geleceğe olumsuz bakıyorum.

Bu şardan’nın çevresi baya geniş gibi ordan burdan adamı var lakin isteksizsen niye girdin seçime ulan dingonun ahırı mı ora

fazla arastirmadim ama hashtagi gördügüm kadariyla paylasanlarin neredeyse hepsi Metin Öztürk'u destekliyorlar

Burak Elmas'a sallayip Metin Öztürk'ün twitlerini RTliyorlar

Esrefi destekleyenler Galatasaraydan hic bir beklentisi olmayan adamlardir.Ayni sekilde Yigit Şardanda oyle.Burak elmas hic degilse heycanlandiriyor.Sunu yapacam bunu yapacam diyor.Umarimda yapar yapamazsada Galatasaray taraftari gereken elestiriyi yapar .Cengiz ilk ibra olmadiginda Galatasaray taraftari arkasinda olmasaydi coktan gitmisti Galatasaray taraftarinda guc aldi ve Gorevde Kaldi .Burak Elmasta soylediklerini yapamazsa Galatasaray taraftari deategini ceker.

Yiğit Şardan: "Ben Youtube’un en çok gelir getiren ilk beş içerik üreticisinden biriyim. Geliri ilk aşamada 450 milyon TL’ye çıkarabiliriz, daha agresif bir planla da 1.2 milyar TL’yi bile yakalayabiliriz." (Smart Spor)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yiğit Şardan: "Fatih hoca hem teknik direktör hem divan kurulu üyesi. Eğer teknik direktör olursa divan kurulu şapkasını kenara bırakmalı, eğer divan kurulu yetkilerini kullanacaksa teknik direktörlük şapkasını çıkarmak zorunda. İkisi bir arada olmaz."

Yiğit Şardan: "Fatih hoca hem teknik direktör hem divan kurulu üyesi. Eğer teknik direktör olursa divan kurulu şapkasını kenara bırakmalı, eğer divan kurulu yetkilerini kullanacaksa teknik direktörlük şapkasını çıkarmak zorunda. İkisi bir arada olmaz."

gün gectikce daha mantikli söylemlerde bulunuyor milf hunter

Yiğit Şardan'a FT konusundaki açıklamalarından dolayı katılıyorum ancak gönülsüz, birilerinin zorlamasıyla giren, projesi olmayan, ekibi tırt birini desteklemem.

bot şov

E3WyzcQXMAIn616.jpg
E3WyzwGXwAANPHS.jpg
E3WyzdzXwAArm9r (2).jpg

Divan kurulu üyesi olup yöneticide olunmaz o zaman

Geçiniz Allah aşkına.

Poponuz yiyorsa Fatih Terimle çalışmayacağım diyin. Laf arasında meydan okumalar filan

Galatasaray'a Başkan olacak kişi sözünün eri olmalı. Açıkça niyetini söylemeli

Başkan adaylığını gece kulübü gömleğiyle tescil eden, canlı yayına gece kulübü gömleğiyle çıkan, oy pusulası seçimine albayrağı gönderen bir kişi Yönetim Kurulu Başkanı olabilir, şirket sahibi olabilir, mal mülk sahibi olabilir ama Galatasaray başkanı olamaz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt