- 1 Mayıs 2018
- 57.851
- 48.628
- 3.873
elmas, alp yalman ve faruk suren arkasinda, bide mikser sukruicimde bi his. liselilerin iki ihtimali var. elmas ya da esref. daha yasli diye esrefin arkasinda toplanirlar bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
elmas, alp yalman ve faruk suren arkasinda, bide mikser sukruicimde bi his. liselilerin iki ihtimali var. elmas ya da esref. daha yasli diye esrefin arkasinda toplanirlar bence
insallah elmas bASKanim olurelmas, alp yalman ve faruk suren arkasinda, bide mikser sukru
bende öyle okudum diye dedim zaten esref vs Öztürk diyeBugun burak elmas ekibine ait olan hesabin alp yalman ve sukru ergun paylasimi yapmasinin nedeni bence divan kurulunda gordugu ortamdan dolayi olabilir
Hamamcioglu’nun konusmasi daha olumlu tepkiler almis
twitterın şu özelliği sonunda webe gelmiş sevindim
Sohbet odasıne yazio
düsükl ihtimal. anca yarin kurtarirsa kurtarirBurak Elmas seçilmezse büyük bir yıkım yaşayacağım ya
Duyum falan yok mudur acaba kimin önde götürdüğü ile ilgili?

Bence öztürk olurDede Şardan kazanır diyor, mhpli milletvekili ağır elmascı ve apo haterı çıktı bu arada![]()
Dursunun ve polat,mc,aponun oy kitlesi aynı gibi, aralarında geçerBence öztürk olur