Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öztürkle ibonun kazanması imkansız

Eşrefte kazanamıyıcak bence

Polat dursun kesimi şardana blok oy atarken elmas eşref birazda öztürk birbirlerinin oylarını bölecek

Özdemir hariç 4 adayın kazanacağını tahmin edenler var.

Eğer Burak seçilirse Işıtan Gün farkıyla seçilir herhalde.

Bide bu şardan/polat/dursun/cengiz kesiminin oylarını hafife almayın

Hafife almayın diyorum çünkü 2011deki polatın ibra edilmediği süreci hatırlayın

Jaccuseler,istifa istifa istifalar,yuhlamalar,tartışmalar derken kan gövdeyi götürüyodu o ibra sürecinde,polatın istifasını hem taraftar hem kurul ağzından tükürükler saçarak bangır bangır istiyodu ama o durumda bile seçim kararı almadı anca ibra edilmeyince yönetimi düştü,ibra edilmeme kararıda o kin ve nefrete rağmen kıl payı alındı sonra çoğunluk yok dendi mahkemeye taşındı süreç

Nasıl lise bi aday çıkarıcak diyolar her seçimde ve çıkıyo bunlarda işte polatı çıkarıyolar sonra dursunu akabinde mc yi şimdi şardanı

Azınlık bi kitle olsaydı bu kadar uğraşmazlardı oylar boşa gitmesin diye

Burak elmas eşrefle birlesmeyi reddettiginde secimi kaybetmisti zaten.

Metin öztürk seçilsin bari. Gsnin basında şardani gormek istemiyorum

Genel kurul üyeleri kaç aydır çalışan adama değil de son gün şezlongdan fırlayıp gelip milletle dalga geçen adama oy verirse bu akıl tutulması değil de nedir
Adam şunu şunu yapacağım da demiyor. Söylediği tek şey saygı sevgi cart curt

Oldu ya...
Saygı sevgi deyip ağzında bir şeyler geveleyen herkes bu kulübün başkanlığına aday olma cüretini kendinde bulmuş mu oluyor

Şardan'a oy veren üyeler ciddi manada şüphelidir
Eğer mesele gerçekten Galatasaray ise kaç aydır çalışan Öztürk'e , Elmas'a hatta Hamamcıoğlu'na gider oyunu verirsin

Sırf ders olsun diye bile; son gün aday olup bir takım elbise giyme ciddiyetinde bile bulunmayan, milletle dalga geçer gibi ''projelerden felan bahsetmeyeceğim'' , ''yönetim listemizle tanışma yemeği düzenleyeceğiz'' gibi ciddiyetsiz laflar eden ; açık oturumdan, yayınlardan kaçan adama oy vermezsin

Normal şartlarda bu adamın yarışı son sırada tamamlaması gerekirken seçimi kazanacağı felan dillendiriliyor
Genel kurul üyeleri aklı selim hareket ederlerse dediğim gibi Şardan'ın cevabını misliyle alıp İbrahim beyin bile gerisinde kalması lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt