Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.758
- 66.835
- 5.003
şırdan 2 metrelik bıyıklarıyla pilavcı yada steak house açmanın peşinde belliki . genel kurulda pilavcı çok olduğu için reklamını yapıyor bedavadan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kimi destekliyonboş boş işler yapıyorlar
kimi destekliyon
Adam bize Twittere gonderiyo,ama kendisi surekli twitterda Burak Baskan cimbom sampiyon.Twitter’de yine panik havası oluşmuş, yok askıya alırım taraftarlığı, yok tag açarım![]()
şırdan 2 metrelik bıyıklarıyla pilavcı yada steak house açmanın peşinde belliki . genel kurulda pilavcı çok olduğu için reklamını yapıyor bedavadan.
kanarya sevenler derneğine bile kendilerinden olanı başkan yapmak isteyenler galatasarayı es geçmezler diye düşünüyorum. dün de dedim apo,cengiz, yusuf günay, adnan polat hep siyasete yakın isimlerTwitter'da 5-6 malum parti MV'nin Şardan'ı desteklediğini gördüm. Bu bile bazı şeyleri anlamaya yetiyor bence.
Alp yalman Elmasın listesinde miicimde bi his. liselilerin iki ihtimali var. elmas ya da esref. daha yasli diye esrefin arkasinda toplanirlar bence