Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geyik muhabbeti bir yana eşref en tehlikelisi onun zihniyetindekiler normalde ihraç edilmeli lisede nekadar kaliteli insanlar var ama en çöpü aday oluyor bu yiyici herife özellikle yaşlılar hariç genç üyelerin oy vermesini beklemiyorum yaşlı oylarinda tamamını alamaz çünkü yaşlılar arasında alp yalmanin surenin özelliklede Polat bengiserpin bir ağırlığı var
Şardan ise çok çok hata yaptı baskasinin gazıyla kendi listesini oluşturmadan girdi

Yiğit açık açık kaybetmek istiyor, zorla sokulduğu belli seçime.

Bir insan bu kadar itici olamaz.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

1623746541217.webp

Toplam 5 bin kişinin oy verdiği ki o da taş çatlasa seçimde başkan adaylarının kanal kanal gezmesi saçma geliyor kimin oyunu etkileyip de değiştirecekler acaba. Tabi esas sıkıntı yönetimde her adayı birer kez bireysel bir kez topluca Gs Tv'ye çıkarsalar sorun çözülecek, acayip iğrenç dönem oldu bitse bir an önce.

Kusura bakmasın ama sosyal medyanın gazıylada boş yapıyor falan şirketi yönetiyormuş falanca dünyaca ünlü şirketlere danışmanlık yapıyormuş kimmiş bunlar açıkla bilelim sponsor ile anlaştım ama söyleyemem neyi söyleyeceksin paşam kulüp yiyicilere kaldı kötünün iyisi başkan olacak.

Turk 10 numara kim olabilir? Suanda bosta olan sadece Hakan Calhanoglu ve Sergen var

Kusura bakmasın ama sosyal medyanın gazıylada boş yapıyor falan şirketi yönetiyormuş falanca dünyaca ünlü şirketlere danışmanlık yapıyormuş kimmiş bunlar açıkla bilelim sponsor ile anlaştım ama söyleyemem neyi söyleyeceksin paşam kulüp yiyicilere kaldı kötünün iyisi başkan olacak.

Bence "çamur at izi kalsın." felsefesi doğru değil, birisi birisine laf atıyorsa isim vererek atmalı eğer buna yüreği yoksa hiç konuşmamalı. Şardan ve İbo Başkan bu konuda net çok kötüler, Şardan neyi başarmış bu vakte dek mesela, onun kadar kendisini öven yok.

Diğer konuya gelince de proje ürettiğini iddia edenlere "proje üretiyormuş." deniliyor, üretmeyenlere "proje bile üretmemiş." deniliyor, bu zihniyetle de savaşamazsın.

Kulüp yiyicilere kaldı diyorsan ve bunun arkasındaysan kulübü takip etmemeni tavsiye ederim zira yemeyen kim merak ediyorum, Aysal mı Dursun mu Cengiz mi

Galatasaray olmasa varlığını bile bilmeyeceğiz adamlardı hepsi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt