Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sülo dedi programda, albayrak hocanin listesine gore yerli transferlere devam ediyoruz ama yabanci transferleri yeni yonetime birakacagiz demis suloya

aytaç ve alpaslan için sene içinde anlaşılmış olabilir de mukavele yenilemeleri nasıl hocaya ihale edilior anlamadım, hocanın demesiyle akbaba fln yenilemiş olsa şimdi idmana çıkıyor olması lazımdı nihayetinde

aytaç ve alpaslan için sene içinde anlaşılmış olabilir de mukavele yenilemeleri nasıl hocaya ihale edilior anlamadım, hocanın demesiyle akbaba fln yenilemiş olsa şimdi idmana çıkıyor olması lazımdı nihayetinde
ahbap şimdi kafamızla 3 sezonu hızlıca bir tartarsak terim'in akbaba ile uzatın raporu verdiğini tahmin etmek zor değil. akbaba ile maaş pazarlığı dönüyordur ondan gecikmiştir diye tahmin ediyorum.

Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk:

“Fatih Terim bizim için vazgeçilmez değildir. Başarılı olursa kalır, olmazsa gider... Tıpkı bizim gibi.”

Eşref Bey'in turistlere Kemerburgaz tesislerinde konaklama imkanı verecek projesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Corona bitiyor
Millet yine haril haril tatile gidecek
Ben istanbula is icin geldigimde yabanci ortaklarla birlikte the marmaraya gidiyoruz mecidiyekoyde ki bizim otelolsa oraya gideriz

O binaya mis gibi otel olur ve dolup tasarda

Dursun baskanin en iyi projesiydi

Yigit baskanim dahil hicbiri beceremeyecek bu gidisle
Yok hastane yok teknokent fln

Mis gibi yabancilar euro dolar oduyor geceligi trink para

ahbap şimdi kafamızla 3 sezonu hızlıca bir tartarsak terim'in akbaba ile uzatın raporu verdiğini tahmin etmek zor değil. akbaba ile maaş pazarlığı dönüyordur ondan gecikmiştir diye tahmin ediyorum.

ben maaş pazarlığı olduğunu sanmıom aytaç ve alpaslan dış transfer olduğu için açıklamak zorunda kaldılar ama iç transferdekileri bekletiyolardır ft devam edecek mi etmeyecek mi diye

ben maaş pazarlığı olduğunu sanmıom aytaç ve alpaslan dış transfer olduğu için açıklamak zorunda kaldılar ama iç transferdekileri bekletiyolardır ft devam edecek mi etmeyecek mi diye
Omer bugun ucaga binmisti. 1-2 gun icinde KAP bekliyorum. Asıl ic transferi Terim'e gore yapmaları daha mantıklı.

Omer bugun ucaga binmisti. 1-2 gun icinde KAP bekliyorum. Asıl ic transferi Terim'e gore yapmaları daha mantıklı.
orjinal point'ime dönersek
ben ft bu herifleri istemiyor anlamında söylemiyorum
ftnin isteklerine göre hareket ediliyor lafına karşıyım zira ordaki meal, ft olmasa bu heriflerden kurtulacağımız yönünde
yani şardan başkan olsa ve ft ortadan kaybolsa bu anlaşılan iç dış beğenilmeyen transferler buhar olacak
öyle bişey yok bana göre çünkü apo gerçeği var
apo eğer en son malatya maçından önce konuştuğu ftnin dileklerine göre hareket ediyorsa olay saçma zira kendisi ft ile çalışmayacak başkanın listesinde
yani ortada ftden başka bir irade de var
anlatabilio muyum acab bilmiyom
benim derdim ftnin wishleri değil, ftnin an itibariynen klüpte söz hakkı olduğu yönündeki postlara zira bence öyle bir mevzu yok. bi kere apo en son 1 ay önce konuşmuş hocayla kendi ifadesine göre, bu bile bişeyleri kanıtlar nitelikde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt