Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.305
- 7.178
- 2.358
Gerizekalılar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Apo'ya o kadar kafa yormuyorum, Sportif As'nin basında zaten apo filan olmayacak, haldüne verecek gibi, apo yine floryada amigo olur ayni aysal dönemindeki gibi.Listesindeki Abdür olması tüm keyfimi kaçırıyor.
Diğer taraftan bakıyorum , Akbaba , Ömer ,Aytaç ,Taşdemir yağıyor kafama. Ki kaçınılmaz bir gerçeğe dönüştü.
Sanırım tam anlamıyla ortada kaldım.
Kim acaba oraya iyi bir tesis Burak Elmas'ın projesindeki gibi bir tesis ki daha azı olmamalı sonuçta minimum 50 yıllık yeni tesisimiz olacak o yüzden en iyi şekilde yapılmalı maliyeti tahminen 400 milon Tl civarı bir şeydir bu kadar parası var mı? Eğer reklam değilde gerçekten böyle bir teklif olursa değerlendirilmeli hata komple tesis değilde bir bölümünün maliyetini karşılar tesisin genel adı Metin Oktay tesisleri karşıladığı bölümünün adı örneğin kulüp binasını karşılarsa Nevzat Demir kulüp binası gibi.Tayfun Demir
galatasarayli is adami.
14.06.2021 tarihinde clubhouse'daki cozy isimli odadaki sohbette merhum abisinin ismi verilmesi kaydiyla galatasaraya yeni spor tesisleri yapma sözü verdi. (ekşi)
Bilgi: Abisi Nevzat Demir'dir.
Büyükçekmece arazisi içinmiş. Kemerburgaz değil. Gayet güzel bir teklif. Üstünü de kim gelirse tamamlasın yahu.Kim acaba oraya iyi bir tesis Burak Elmas'ın projesindeki gibi bir tesis ki daha azı olmamalı sonuçta minimum 50 yıllık yeni tesisimiz olacak o yüzden en iyi şekilde yapılmalı maliyeti tahminen 400 milon Tl civarı bir şeydir bu kadar parası var mı? Eğer reklam değilde gerçekten böyle bir teklif olursa değerlendirilmeli hata komple tesis değilde bir bölümünün maliyetini karşılar tesisin genel adı Metin Oktay tesisleri karşıladığı bölümünün adı örneğin kulüp binasını karşılarsa Nevzat Demir kulüp binası gibi.
Büyükçekmece arazisi için ise yanlış hatırlamıyorsam alt yapı için düşünülen yerdi orası çok iyi teklif. Yeni gelecek yönetimin kim olursa olsun ilk işlerinden birinin mazbatayı aldıktan sonra adamla iletişime geçip, kendisine teşekkür edip, teklifini kabul etmesi gerekir. Alt yapı tesisi için sponsor bulunabileceğini hiç düşünmüyorum Tayfun Demir böyle iyi bir Galatasaraylılık yapmış teklifi kabul edilip kendisine teşekkür edilmeli.Büyükçekmece arazisi içinmiş. Kemerburgaz değil. Gayet güzel bir teklif. Üstünü de kim gelirse tamamlasın yahu.
İlginç bir karar şikeyle kaybedilen bir sezondan sonra.Elmasla Öztürk dışında isteyen yok
sen harbi akıllanmıyorsunEşref başganımdan müthiş projeler.
Verilen hak geri alınamaz.Yeni gelecek yönetim sözlesmesi uzatilmis elemanlarin sözlesmesini dondurabilir mi?
sen harbi akıllanmıyorsun
güldürme beniÖzelden sana gereken cevabı verdim
Haddini hududunu bileceksin bundan sonra
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nevzat Demir,Bjk’li değilmiydi.?