Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Listesindeki Abdür olması tüm keyfimi kaçırıyor.

Diğer taraftan bakıyorum , Akbaba , Ömer ,Aytaç ,Taşdemir yağıyor kafama. Ki kaçınılmaz bir gerçeğe dönüştü.

Sanırım tam anlamıyla ortada kaldım.
Apo'ya o kadar kafa yormuyorum, Sportif As'nin basında zaten apo filan olmayacak, haldüne verecek gibi, apo yine floryada amigo olur ayni aysal dönemindeki gibi.

Aponun en büyük hatasi büyük bir FT fanboyu olmasi, hocamiz bodrum'da kalirsa fazla kasinmaz zaten apo.

Tayfun Demir

galatasarayli is adami.

14.06.2021 tarihinde clubhouse'daki cozy isimli odadaki sohbette merhum abisinin ismi verilmesi kaydiyla galatasaraya yeni spor tesisleri yapma sözü verdi. (ekşi)

Bilgi: Nevzat Demir'in kardeşidir.

Ek bilgi: Beşiktaş’ın Çekmeköy’deki tesisleri de ağabeyi Nevzat Demir’in adını taşıyor. Bu tesislere de Vefat eden ağabeyi Recep Demir’in adını verilmesi tek şartı.

Son düzenleme:
Tayfun Demir

galatasarayli is adami.

14.06.2021 tarihinde clubhouse'daki cozy isimli odadaki sohbette merhum abisinin ismi verilmesi kaydiyla galatasaraya yeni spor tesisleri yapma sözü verdi. (ekşi)

Bilgi: Abisi Nevzat Demir'dir.
Kim acaba oraya iyi bir tesis Burak Elmas'ın projesindeki gibi bir tesis ki daha azı olmamalı sonuçta minimum 50 yıllık yeni tesisimiz olacak o yüzden en iyi şekilde yapılmalı maliyeti tahminen 400 milon Tl civarı bir şeydir bu kadar parası var mı? Eğer reklam değilde gerçekten böyle bir teklif olursa değerlendirilmeli hata komple tesis değilde bir bölümünün maliyetini karşılar tesisin genel adı Metin Oktay tesisleri karşıladığı bölümünün adı örneğin kulüp binasını karşılarsa Nevzat Demir kulüp binası gibi.

Kim acaba oraya iyi bir tesis Burak Elmas'ın projesindeki gibi bir tesis ki daha azı olmamalı sonuçta minimum 50 yıllık yeni tesisimiz olacak o yüzden en iyi şekilde yapılmalı maliyeti tahminen 400 milon Tl civarı bir şeydir bu kadar parası var mı? Eğer reklam değilde gerçekten böyle bir teklif olursa değerlendirilmeli hata komple tesis değilde bir bölümünün maliyetini karşılar tesisin genel adı Metin Oktay tesisleri karşıladığı bölümünün adı örneğin kulüp binasını karşılarsa Nevzat Demir kulüp binası gibi.
Büyükçekmece arazisi içinmiş. Kemerburgaz değil. Gayet güzel bir teklif. Üstünü de kim gelirse tamamlasın yahu.

Eşref'in son projesini anlamadım Dijital AŞ, Pazarlama AŞ ile Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme AŞ'yi tek bir çatı altında birleştirerek nasıl 2.5 milyar Tl ek gelir getirecek. Florya'dan ve Otelin satışından beklediği gelir bunun içinde mi? Eğer içindeyse bu bir başarı gibi durmuyor. Yok değilse de tam olarak nasıl 2.5 milyar Tl getireceğini pek anlamadım Umarım biraz detay verirler ama Eşref benim için Metin Öztürk'ün önüne geçti özellikle Metin Öztürk'ün 1 sene sonra seçim vaadi yüzünden Metin Öztürk bunu aday olduğu ve çıktığı ilk yayınlarda söylese problem etmezdim ama geri kaldığını düşünüp bu hamleyi yapması benim nezdinde kendisine eksi puan yazdı.

Büyükçekmece arazisi içinmiş. Kemerburgaz değil. Gayet güzel bir teklif. Üstünü de kim gelirse tamamlasın yahu.
Büyükçekmece arazisi için ise yanlış hatırlamıyorsam alt yapı için düşünülen yerdi orası çok iyi teklif. Yeni gelecek yönetimin kim olursa olsun ilk işlerinden birinin mazbatayı aldıktan sonra adamla iletişime geçip, kendisine teşekkür edip, teklifini kabul etmesi gerekir. Alt yapı tesisi için sponsor bulunabileceğini hiç düşünmüyorum Tayfun Demir böyle iyi bir Galatasaraylılık yapmış teklifi kabul edilip kendisine teşekkür edilmeli.

hamamcıoğlu musun nesin sal bizi

Yeni gelecek yönetim sözlesmesi uzatilmis elemanlarin sözlesmesini dondurabilir mi?

1623770111246.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt