Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İçerik için Gs Stüdyo kurma ve Gs Tv, Youtube vb. bu iki projesini beğendim. Bunun benzerlerini Dijitalleşme adı altında Burak Elmas'ta söyledi hatta Burak Elmas ekibi uygulamayı da hazır hale getirdiğini söyledi(Belki Gs App'in güncellenmiş halidir.). Eşref Bey'de mevcut Gs App'i geliştirerek bunu yapacak ki bunun şimdiye kadar olması lazımdı. Devamlı ve yenilikçi ve yeni içerikler ve bunun sürekli olması için Gs stüdyo kurulması fikri çok doğru ama bunun bu işte profesyonel ve çok iyi kişilerle kurulması lazım. Oyun kısmı ise bilemedim iyi bir şey yapabilirsen çok büyük para kazanırsın ama bu çok zor ve iyi bir yatırım yoksa çok zor.

Lage dediği an adam transfer oldu diyebilecek bi herif yokmuydu karşısında

Türk 10 no diyenlerin suratına hakanın menajeri açıklama yaptı diyebilecek bi basın mensubu yokmuydu

Transfer haberi veren basının twitter duyumcusundan duyum arakladığı bi basından çokmu şey bekliyorum acaba

E385CwEWYA0DzRj

???

Yasin cakmak secim surecinin basindan bu yana Burak Elmas’i destekliyordu Ama oyunu Hamamcioglu’na verecegini aciklamis

Anladigim kadariyla insanlar yigit sardan’in secilmesini istemiyorlar,lise oylarinin cogunlugu Hamamcioglu’na gidecegi icin yasin cakmak gibi daha genc sayilabilecek üyeler de oylari bölmemek icin büyüklerinin izinden gitmeyi dusunuyorlar

Yasin cakmak secim surecinin basindan bu yana Burak Elmas’i destekliyordu Ama oyunu Hamamcioglu’na verecegini aciklamis

Anladigim kadariyla insanlar yigit sardan’in secilmesini istemiyorlar,lise oylarinin cogunlugu Hamamcioglu’na gidecegi icin yasin cakmak gibi daha genc sayilabilecek üyeler de oylari bölmemek icin büyüklerinin izinden gitmeyi dusunuyorlar

yasin cakmakin oyunu esrefe vermesi gercekten entresedan

Yigit Sardan abimizden baska adayin kazanacagini dusunmuyorum. Abdurrahim Albayrak ne yapar eder o secimi Yigit Sardan'a kazandirir.

eşrefin hocası kim olacak en büyük soru bu

iki aday terim diyor, yiğit de albayrak aracılığıyla okan getirecek muhtemelen

eşrefi henüz bilmiyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt