Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lisenin oy potansiyeli Eşref'e yetecek mi emin değilim

Şayet Eşref kazanırsa konuşmalarından anladığım kadarıyla

o da yabancı td macerasına kalkacak gibi

ve yine hüsran yaşayacağımız bir dönem görebiliriz

Kısaca aşağı tükürsek sakal yukarı tükürsek bıyık durumundayız

En güzeli en doğrusu şöyle olmalı

Yeni gelen yönetim mali kurulları yaptıktan hemen sonrasına seçim kararı almalı

Burak Elmas ve Metin Öztürk bunu deklare etmişti

ama Eşref böyle bir şey söyledi mi duymadım

Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim

Burak Elmas’ın gelirsem seçime giderim diye bir beyanı olmadı, aksine karşı çıktı 3 seneliğine geliyoruz seçim yok dedi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lisenin oy potansiyeli Eşref'e yetecek mi emin değilim

Şayet Eşref kazanırsa konuşmalarından anladığım kadarıyla

o da yabancı td macerasına kalkacak gibi

ve yine hüsran yaşayacağımız bir dönem görebiliriz

Kısaca aşağı tükürsek sakal yukarı tükürsek bıyık durumundayız

En güzeli en doğrusu şöyle olmalı

Yeni gelen yönetim mali kurulları yaptıktan hemen sonrasına seçim kararı almalı

Burak Elmas ve Metin Öztürk bunu deklare etmişti

ama Eşref böyle bir şey söyledi mi duymadım

Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim
Elmas yeni secim deklare etmedi. Sadece öztürk yapti

bu arada akıllı bir gazetecinin cenk ergün, ışıtan gün gibi adayların futbolu emanet edecekleri isimleri çıkarmasını da beklerdim

Ben Hamamcioglu’nu hic bilmiyordum acikcasi burda yazilan yorumlardan dolayi ön yargiliydim Ama secim sürecinde özelikle cemiyet’te yapilan program da adaylar arasinda hangisi daha cok ‘Baskan’ gibi konusuyor veya hitap ediyor derseniz Hamamcioglu derim

Akici konusuyor net konusuyor konu ne olursa olsun gayet guzel sekilde cevapliyor

Burak Elmas keske birlesmeyi Kabul etseydi

Eşref Hamamcıoğlu: "Basket maçına gidiyorum, tanıyanlar, 'Cimbombom halkındır, lisenin değil' diye başlıyor tempo tutmaya... Lise halkın ta kendisidir. Zenginler okulu diyorlar. Bizim % 60’mız parasız okumuştur. Biz çok severiz okulumuzu." (Milliyet)

Eşref Hamamcıoğlu: "Biz taraftarız, biz de atkılıyız. Maça giderken atkımızı takıyoruz. Eskiye göre daha az zıplıyoruz belki, yaşımızdan dolayı. Gene ayakta izleriz maçları."

Taraftara sirin gözükme

Eşref Hamamcıoğlu: "Basket maçına gidiyorum, tanıyanlar, 'Cimbombom halkındır, lisenin değil' diye başlıyor tempo tutmaya... Lise halkın ta kendisidir. Zenginler okulu diyorlar. Bizim % 60’mız parasız okumuştur. Biz çok severiz okulumuzu." (Milliyet)

Eşref Hamamcıoğlu: "Biz taraftarız, biz de atkılıyız. Maça giderken atkımızı takıyoruz. Eskiye göre daha az zıplıyoruz belki, yaşımızdan dolayı. Gene ayakta izleriz maçları."

Taraftara sirin gözükme
1623835593008.png

Ben Hamamcioglu’nu hic bilmiyordum acikcasi burda yazilan yorumlardan dolayi ön yargiliydim Ama secim sürecinde özelikle cemiyet’te yapilan program da adaylar arasinda hangisi daha cok ‘Baskan’ gibi konusuyor veya hitap ediyor derseniz Hamamcioglu derim

Akici konusuyor net konusuyor konu ne olursa olsun gayet guzel sekilde cevapliyor

Burak Elmas keske birlesmeyi Kabul etseydi

Burak Elmas da haklı kendine göre. Hatrı sayılır süredir çalışan bir ekip var. Özenle, liyakate dayalı bir kadro kurduğuna inanıyor. Listelerin verilmesine 1 gün kala "duayenler" gelip hepsini bir kalemde sil diyor. Ben olsam ben de kabul etmem. Kabul edenden de şüphe ederim.

Hamamcioglu hic siritmadan, otomatik tufek gibi konusuyor.

baskan belli

Eşref Hamamcıoğlu: "Önceliğimiz Fatih Terim, hedefimizde iki yabancı teknik direktör de var"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt