Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Hamamcioglu’nu hic bilmiyordum acikcasi burda yazilan yorumlardan dolayi ön yargiliydim Ama secim sürecinde özelikle cemiyet’te yapilan program da adaylar arasinda hangisi daha cok ‘Baskan’ gibi konusuyor veya hitap ediyor derseniz Hamamcioglu derim

Akici konusuyor net konusuyor konu ne olursa olsun gayet guzel sekilde cevapliyor

Burak Elmas keske birlesmeyi Kabul etseydi
Renktas bize konusmasi lazim degil. Icraat lazim. Oda bunla olacak gibi gözukmuyor. Tam bir pilavci tipi var. Eger secilirse insallah yaniltir ama pek sanmiyorum

lise seçimde hala etkiliyse eşref kazanır tabii..

bu da muhtemelen liseden son kazanan aday olur tahminim.Bundan sonrası çorap söküğü gibi gelir.

İnan Kıraç, Ünal Aysal Pilavcı Eşrefi destekliyor..
Adnan Polat, Mehmet Cansun kolonisi Şırdan'ı destekliyor.
Faruk Süren ve Alp Yalman Burak Elmas'ı destekliyor.

Seçim bu 3 lü arasında geçer..

Bu gün kongre üyesi bir abimiz ile görüştüm. Kendisi kalamış gurubundan kalamış grubunun büyük oranda Eşref Hamamcıoğlu nu desteklediğini söyledi. Ama Metin Öztürk ve Burak Elmas’ın önde olduğunu ve özellikle Metin Öztürk’ün 2000 kişilik desteği olduğunu söyledi. Burda bütün olay Cumartesi günü olacak olan katılım sayısı diyor. Kendisi bile Eşrefi favori görmüyor. Neden Eşref dediğimde tek liseli aday o dedi. Kısacası liselilerden çok katılım olursa Eşref olmazsa Metin Öztürk veya Burak Elmas gözüküyor.

Eşref kazanacak gibi geliyor bana , tepki oyları ile kazanacak hem de.

Şardan tarafında Cengize tepkililer ve Elmas tarafında Terim faktörüne tepkililerin oylarını alır.

Ek olarak belli kesim lise desteği de mevcut.

Eşref kazanacak gibi geliyor bana , tepki oyları ile kazanacak hem de.

Şardan tarafında Cengize tepkililer ve Elmas tarafında Terim faktörüne tepkililerin oylarını alır.

Ek olarak belli kesim lise desteği de mevcut.
PSV maçına bile çıkmaya gerek yok o halde; 3 sene boyunca 5-6. falan oluruz

Metin ozturk 2000 oy hayatta alamaz.

Secim,

Esref ve Burakin arasinda gecer.

Metin öztürk 600-800 civari bir oy alir

Hamamcioglu,Burak Elmas ve Yigit Sardan 1000 oy veya daha da fazlasini alabilirler Ama metin ozturk bence Okadar oy alamaz

Dursuncu falan deniyor da dursun Hamamcioglu’nu destekliyormus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt