Fahri Aksoy
10 Numara!
- 13 Eylül 2013
- 12.365
- 6.822
- 1.243
Hamamcıoğlu hakkında oluşan önyargı soyadından dolayı olabilir mi diye merak etmiyor değilim. İnsanın aklına böyle tellak gibi bir şey geliyor değil mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnsanın aklına böyle tellak gibi bir şey geliyor değil mi?
Sonumuz Eskişehir gibi olurüyelere simit satmaya gelmiş gibi giyinip divana gelen şardong seçilirse klüp apo himayesinde tarihinin en karanlık dönemlerini yaşayıp bu günleri dahi mumla arayacaktır
Sonumuz Eskişehir gibi olur
gazino fedailerine benziyor aynen. sanki her an sahnedeki assoliste sarkan herifleri marizleyecek gibi bir tipi var.üyelere simit satmaya gelmiş gibi giyinip divana gelen şardong seçilirse klüp apo himayesinde tarihinin en karanlık dönemlerini yaşayıp bu günleri dahi mumla arayacaktır
Esrefle borc buyumez en azindanEsref olmasin gerekirse yigite bile okum.Esref hic bisey vermeez bize aglamaktan baska.Du giderleri kistik su giderleri azaltik cart curt cekemem Esrefi .
Valla ben taraftarim beni bor morc ilgilendirmiyor Fener kac senedir batmiyor bizde batmayiz Esrefle sportif basari filan gelmez.Esrefle borc buyumez en azindan
Şardanla hem sportif basarisilik hem de ekonomik olarak dibin dibini gorebilriz
eşrefle ülkede pirinç kıtlığı çıkabilir yalnız. kalamışta liseli abilerle 7/24 pilav yeme keyfiEsrefle borc buyumez en azindan
Şardanla hem sportif basarisilik hem de ekonomik olarak dibin dibini gorebilriz
Valla ben taraftarim beni bor morc ilgilendirmiyor Fener kac senedir batmiyor bizde batmayiz Esrefle sportif basari filan gelmez.
Abbababababahahahjajajjajakakajakeşrefle ülkede pirinç kıtlığı çıkabilir yalnız. kalamışta liseli abilerle 7/24 pilav yeme keyfi
Ben Elmasciyim zaten.Elmas olmazsa,Iboya bile okum .Esrefin olmasi beni asiri üzer .Esrefin baskan olmasi demek tatsiz tutsuz yemek demek.Şardan(apoyla) sportif basari zor ustat yine de sen bilirsin
Hamamcı ve Şırdan seçilirse Dursun'dan ve hatta Duygun'dan bile beter olacağız.üyelere simit satmaya gelmiş gibi giyinip divana gelen şardong seçilirse klüp apo himayesinde tarihinin en karanlık dönemlerini yaşayıp bu günleri dahi mumla arayacaktır