- 1 Ocak 2011
- 15.411
- 10.445
- 1.838
Iyi bir kufuru hakkediyor ama dur bakalim .Siniri zorlamaya basladi.Kudurtmus yine sezlongculari
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iyi bir kufuru hakkediyor ama dur bakalim .Siniri zorlamaya basladi.Kudurtmus yine sezlongculari
Bana atar yapma la, ben Elmas ı istiyorum .zamanında kulübü 150 bin dolar için mahkemelik edip birilerinin kulağına üflemesi neticesinde 0 projeyle 10 yıl sonra başkanlığa aday olan bi herifin destekçileri için uçuk olmayan bi benzetme.
gene de adaletin kestiği parmak acımaz tabi.
KimIyi bir kufuru hakkediyor ama dur bakalim .Siniri zorlamaya basladi.
@Murat Ünsalİbrahim öziron dedemizi destekleyen bir babayiğit yok mu burda
@Ibrahim Özverenİbrahim öziron dedemizi destekleyen bir babayiğit yok mu burda
prof. dr. holgerGalatasaray Başkan Adayı İbrahim Özdemir: "Ayrıca, Bayern Münih’teki görevinin sona ermesi beklenen bilim insanı ve fizik hazırlayıcı Prof.Dr. Holger Broich‘i kondisyoner olarak teknik ekibe dahil etme yönündeki temaslarımız sürmektedir." (NTV Spor)
!
Galatasaray Başkan Adayı İbrahim Özdemir: "Ayrıca, Bayern Münih’teki görevinin sona ermesi beklenen bilim insanı ve fizik hazırlayıcı Prof.Dr. Holger Broich‘i kondisyoner olarak teknik ekibe dahil etme yönündeki temaslarımız sürmektedir." (NTV Spor)
!
Ünal Aysal'ın listesinde şu isimler yer alıyor:
Özkan Olcay
Ümit Özdemir
Dursun Özbek
Şükrü Ergün
Sedat Doğan
Aka Gündüz Özdemir
Mete İkiz
Emir Sarıgül
Mehmet Cibara
Adnan Nas
Yedek Liste
Ahmet Yüce Ocaklı
Mehmet İpekdokuyan
Mehmet Karlı
Necati Demirkol
Ebru Köksal
şansölyeyi devreye sokmuşturbaskanimiz ikna edebildi demek ki...