Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eşref Hamamcıoğlu: "Sözleşme olmasa da kulüple Fatih Terim arasında bir bağ var. Vizyonumuzun gerçekleşmesi için Fatih Terim'den önemli bir desteğin geleceğine inanıyorum."

Üst akil olarak devam et diyo hoca olma artik

fatih demireli ibrahim dedeyi anında patlattı. bu olay başkanlık şansına darbe vursa da hala en büyük favori

olm 20 haziranda göreve gelicek başkan ft ile çalışacam diyince neden ft üzerinden prim oluyor :LOL: sen çalışmıycaksan ft ile çalışmayacam başka herifle anlaştım de. futbol takımını kime emanet edeceğinle ilgili fikir beyan etmemek mi makul olan yani. şimdi şardan seçilirse 2 hafta biriyle anlaşmasını mı bekliycez eğer kararsızsa
ergin ataman şimdi basket takımının başında olsa ve sorsalar ergin atamanla devam etcekmisiniz ewt dese ergin atamana dayanıp mı aday olunmuş oluyor
total
B.S.

şardan saçma bir şey söyledi daha önce de

neymiş hocayı şimdiden açıklamak doğru değilmiş

saçmalığın dik alası

bırak hocayı oyuncuyu varsa onu bile açıklarsın ki perez veya laporta bunu yapmıştı

burakın bir tane kaynaklık yaptığı yer var ben de ona gıcık oldum ki p da mevcut yönetim yeni hoca bulursa sözleşme feshedeceğiz çıkışı yapıp ama aynı yönetim belli ki terimin de istediği 2 oyuncuyu alıp 2si ile de sözleşme uzatınca aynı tepkiyi vermemesi

bu da bana kendisini desteklesem de gs başkanı değil de terimin office boyu olacak izlenimi veriyor

Ibo Terim'in Rezzan'ı Elmas'in listesine koymasina darilmis. Bari hoca adi vereyim de Terim rahatsiz olsun diye kolpalıyor.

Ibo Terim'in Rezzan'ı Elmas'in listesine koymasina darilmis. Bari hoca adi vereyim de Terim rahatsiz olsun diye kolpalıyor.

rengim bu avukat olayı da etik açıdan sıkıntı bence

her ne kadar müvekkillik işi sonlanabilirse de hocanın yıllarca parasını verip çalıştırdığı adam şimdi yarın nasıl hoca hakkında olayı bir kararda galatasaray lehine davranacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt