Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi artık şu seçim olsun da gelsin artık yeni yönetim. Transfer çalışmalarına başlayalım somut bir şekilde.

Onun dışında Fenerbahçe ve Beşiktaş neden böyle bir mallık yaptı onu anlamadım. Bizimle aralarındaki farkı açacakları zamanda Fenerbahçe'de hala başkanlık seçimi olacak, yeni transfer komitesi oluşturulacak ve sportif direktör alınacak vs. Bunlara ek olarak teknik direktörleri de belli değil.

Beşiktaş'ta ise yönetim belli tamam da Sergen ile hala yeni sözleşme imzalamadılar.

Yani korktuğumuz başımıza gelmedi. Biz fetret devrindeyken diğer takımlar büyük bir mallık yaparak bu aralığı uyuşuk geçirdiler. Şimdi aynı seviyedeyiz onlarla. Yeni yönetim geldikten sonra yeni teknik direktör kim olacaksa olsun da sonra 15 gün içinde en azından 10 transfer yapılacaksa bu transferlerin 5-6 tanesini bitirmeliyiz. Umarım şu anda tüm başkan adayları transferler üzerine çalışıyordur.

Son düzenleme:
İbrahim Özdemir:

Ralf (Ragnick)
Bayern Münich bilim antrenörü
Willian Borges
Arsenal U23’ten 2 topçu
Nakamba
Fode Toure
Salih Özcan

Burak Elmas:
Yurtdışında takım satın alma

Metin Öztürk:
Hakan Çalhanoğlu

Eşref Hamamcıoğlu:
Columbus Project
şardanın projelerini niye yazmadın renkdaş. onu da ben yazayım

AntiTerim Project

Metin Ünlü Bey tarafsız takılıp millete WhatsApp gruplarında Hamamcıoğlu’na atın diye baskı yapıyormuş.

İlk 4 aday ortaya çıktığında benim favorim Eşref Hamamcıoğlu idi. Ancak, Metin Öztürk'ün Elmas aleyhine tag açtırması, Aysal'ın Elmas'a Eşref'in listede buluşma çağrısı, İbo'nun bile münazarada Elmas'a laf sokması ve Şardan'ın Elmas karikatürü vs. Elmas'ın önde olduğunu gösteriyor.

İlk aday olduğunda ofsayt açıklamaları olan Eşref ise giderek kendine daha güvenerek konuşuyor. Dursun 2.5 sezon boyunca ağzımıza etmiş ve buna rağmen Cengiz'e kaybettiği ilk seçimde sırf liseli olduğu için 1623 oy almıştı. Bu sayı bence tek liseli aday o olduğu için Eşref'in minimum alacağı oy sayısı.

Şardan'ın ise diğer 2 adaya yakın oy alacağı söyleniyor ama ben öyle düşünmüyorum. Birincisi Şardan Galatasaray tarihinde ibra edilmeyen 2 yönetim olan Polat ve Cengiz'in devamı niteliğinde olduğu için lise tayfanın Şardan'a oy vereceğini sanmıyorum. Terim'i seven üyeler de kesinlikle oy vermez. Şardan ayrıca münazara da katılmayarak üyeleri şeyine takmadığını belli etti. Ulan İbo bile gelip Eşref ve Elmas'a laf geçirme girişiminde bulundu. Boyundan posundan utan be adam. Ayrıca Cengiz'in son olarak yaptığı seçimi yokuşa sürmeler, sosyal medya hesaplarını Cengiz27 TV'ye çevirmesi gibi Galatasaray kültürüne yakışmayacak tavırları üyelerin hiçbiri tarafından hoş karşılanmıyordur. Cengiz'in devamı profilindeki bu herif Polatçılar dışında kimden oy alacak acaba diye düşünmeden edemiyorum.

Öztürk ise en erken adaylığını açıklayan adaydı yanlış değilsem. Ben Elmas'ı böler diye tahmin ediyordum ama son zamanlarda performansında düşüş var. Oyunun düşük olduğunu tahmin ettiği için "1 sene içinde seçime gideceğim" diyerek son bir hamle yaptı ama işe yarayacağını sanmıyorum. Son olarak pandemi olmasına rağmen seçime katılımın yüksek olacağını düşünüyorum. Üyeler Cengiz yönetimine ve Şardan'a bir ders vermek isteyeceklerdir. Son seçimde kullanılan 4803 sayısına yakın bir katılım olur.

Bu da g. uydurma tahminlerim:

Elmas: 1782
Hamamcıoğlu: 1678
Şardan: 710
Öztürk: 543
İbo: 114

BURAKKKKK ELMASSSSSSSS

gsk üyeleri
firavunlar içinden firavun seçecek

Ha gayret, az kaldı kurtulacağız şu seçim olayından. Takımın başında ne hoca var, ne bir hazırlık.. Galatasaray'ı ne hale düşürdüler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt