Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.700
- 109.518
- 4.878
?00.00 burak elmas
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
?00.00 burak elmas
Sanki kulüp sözcüsü arıyoruz. Burak Elmas mesela profesyonel bir basın sözcüsü olacağı ve bilgilendirme ve açıklamaları onun yapacağını söyledi ki doğrusu bu. Eşref'in dijital dönüşüm Gs Stüdyo kurma işini beğendim mesela ama kimlerden kurulacağı falan belli mi, ne zaman kurulacak falan bunlar belli değil. Elmas ise dijital dönüşüm Gs Aidiyet telefon uygulamasının hazır olduğu seçildiği hafta indirilebilecek şekilde olduğunu söyledi.akıcı konuşuyor diye kulüp başkanı seçilir mi yav
Bugünleri gördükten sonra Eşref az bile yapmış diyorum(hem kaana hem de cengize)Hamamcıoğlu'nun asıl Divan Başkanlığı problem. Sürekli üst perdeden konuşan, kibirli bir profil çizdi. Ali Sami Yen'in mezarı başında GS başkanına omuz atmak, Divanda Kaan Kançal'a yaptıkları, Divan Başkanı olarak Cengiz yönetimine açık muhalefet yapıp aday olmayacağını söylediği halde aday olması, "emrindeyiz" yalanı, cemiyetin teklifini kendi teklifi gibi sunması vs. gibi bazı ciddi falsoları var. Ha seçilirse şu var, aktif rol alacaklarsa Ebru Köksal ve Mete İkiz gibi isimler fena değil. Liseli olduğu için hareket alanı da daha fazla olur. Cengiz - Polat - Albayrak ittifakından her halükarda iyidir. Elmas olmuyorsa Hamamcıoğlu olsun isterim, el mecbur. Metin Öztürk son düzlükte fos kaldı. Yiğit Şardan felaket senaryosu. İbrahim Özdemir goygoydan öteye geçmez.
Hamamcıoğlu'nun asıl Divan Başkanlığı problem. Sürekli üst perdeden konuşan, kibirli bir profil çizdi. Ali Sami Yen'in mezarı başında GS başkanına omuz atmak, Divanda Kaan Kançal'a yaptıkları, Divan Başkanı olarak Cengiz yönetimine açık muhalefet yapıp aday olmayacağını söylediği halde aday olması, "emrindeyiz" yalanı, cemiyetin teklifini kendi teklifi gibi sunması vs. gibi bazı ciddi falsoları var. Ha seçilirse şu var, aktif rol alacaklarsa Ebru Köksal ve Mete İkiz gibi isimler fena değil. Liseli olduğu için hareket alanı da daha fazla olur. Cengiz - Polat - Albayrak ittifakından her halükarda iyidir. Elmas olmuyorsa Hamamcıoğlu olsun isterim, el mecbur. Metin Öztürk son düzlükte fos kaldı. Yiğit Şardan felaket senaryosu. İbrahim Özdemir goygoydan öteye geçmez.
bir o eksik şu anseçim arabası mı bunlar rtaş son gün sussunlar
mete ikiz elmasin listesinde diye hatirliyorum
alkolü azaltalımmete ikiz elmasin listesinde diye hatirliyorum
alkolü azaltalım
mete ikiz elmasin listesinde diye hatirliyorum
Bugünleri gördükten sonra Eşref az bile yapmış diyorum(hem kaana hem de cengize)
Şardan'ı aday çıkarmak için 1 ayını çaldılar kulubün
Şardan aday olmasa seçimi ertelemek için 1000 takla daha atacaklardı.
Gördük onu da üstat. Seçim sürecinin uzamasında net onun da payı vardır. Payım yok diyorsa istifa etseydi bir zahmet. Ben o yönetimden hiçbir ismi iyi anmayacağımEkli dosyayı görüntüle 126454
Bugünden bakarsak öyle ama Divan Başkanı olarak yaptıkları o makama yakışmayacak şeyler bence. Kaan Kançal mesela düzgün, işine hakim gözüken bir yöneticiydi. Cengiz yönetimindeki nadir tepki çekmeyen insanlardan. Onu konuşturmayıp ezmesi yine hoş değildi bence.
kesin kazanırdıKeske tek aday ciksaydi