Ahmet Sarı
10 Numara!
- 27 Şubat 2012
- 10.100
- 5.493
- 1.513
Ben oy kullanacak olsam tereddütsüz Burak Elmas'a atardım. Burak Elmas kazanacaktır müsterih olunuz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunun botoxu eksik hem yiyici hem de kendine bakmıyor , bu olmaz.Başganım işaret aldığın gün taraftardan
Yürüyeceksin, Galalatasaraylılar yürüyecek arkandan
Sana selam getirdim Ünal Aysal'dan
Elde sensin dilde sen, gönüldesin baştasın
Ünal Aysal hazretlerinin Galatasaray'ı dünya takımı yaptığı yaştasın
![]()
forumdan oy kullanacak birileri var mı harbidenforumdan oy kullanacak arkadaşlar , saat 09:00'da beşiktaş iskelesinde buluşuyoruz.Saat 09:30 itibariyle minibüs hareket edecektir.Saat 10:00'da genel kurul başlayacak , arka saflarda yerimizi alacağız.Konuşma talebi bildirildi ama söz verilmedi , kurul oylamasından önce vakit olursa @Keramettin TANRIVERDİ kısa bir konuşma yapacak.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaş bu ne yaw![]()
dijital dönüşümden bahsediyor sürekli ama herifi pilavcı yaptı forumEşref hamamcioglu ne gibi projesi var? Ben mi kaçırdım? Bu kadar oy potansiyeli nasıl olur ya? Eşref başkan olursa kabus seneler bizi bekler.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Futbol ve basketbol ile ilgili ciddi bir projesi yok. Amacı lise başkanı olmak gibi. Spor kulübü olduğumuzun farkında mı acaba.dijital dönüşümden bahsediyor sürekli ama herifi pilavcı yaptı forum
Hocayla calismak istemeyen x bir kişinin baskan secilmesi durumunda hocanın kariyer planlamasini nasil goruyorsun? Son kez Mt yapıp Nihatla calışır mı acabadijital dönüşümden bahsediyor sürekli ama herifi pilavcı yaptı forum
Futbolda maaş bütçesini daha verimli hale getirip altyapıya odaklanacağız diyor ama basket hakkında bir şey söyledi mi bilmiyorumFutbol ve basketbol ile ilgili ciddi bir projesi yok. Amacı lise başkanı olmak gibi. Spor kulübü olduğumuzun farkında mı acaba.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Milli takıma dönmez bence bir daha. Şardan seçilirse Gsye dönemez (en az 3 sene). Macera arayıp Adanademiri çalıştırmak gibi bir şey yapmazsa emekli olur muhtemelen.Hocayla calismak istemeyen x bir kişinin baskan secilmesi durumunda hocanın kariyer planlamasini nasil goruyorsun? Son kez Mt yapıp Nihatla calışır mı acaba