Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başganım işaret aldığın gün taraftardan
Yürüyeceksin, Galalatasaraylılar yürüyecek arkandan
Sana selam getirdim Ünal Aysal'dan

Elde sensin dilde sen, gönüldesin baştasın
Ünal Aysal hazretlerinin Galatasaray'ı dünya takımı yaptığı yaştasın

E3_QFX2XwAIhAEe
bunun botoxu eksik hem yiyici hem de kendine bakmıyor , bu olmaz.

forumdan oy kullanacak arkadaşlar , saat 09:00'da beşiktaş iskelesinde buluşuyoruz.Saat 09:30 itibariyle minibüs hareket edecektir.Saat 10:00'da genel kurul başlayacak , arka saflarda yerimizi alacağız.Konuşma talebi bildirildi ama söz verilmedi , kurul oylamasından önce vakit olursa @Keramettin TANRIVERDİ kısa bir konuşma yapacak.

Eşref seçilirse batarız biteriz dursunu mumla ararız adaylar arasında en soguk baktıgım eşref onun dışında çalışmaları ile başkanlığı hakedenler Burak elmas ve Metin öztürk fakat metin öztürk hem listesi hemde yayınlarda izledigim kadarıyla bana tamamen bencil biri gibi geldigi için soguk yaklaşıyorum Yiğit Şardan ise en azından liseci zihniyete karşı oldugu için eğer hazırlıklı olsaydı rica ile aday olmasaydı ve daha güçlü listesi olsaydı destekleyebilirdim ama şuanda onada soguk bakıyorum ibrahim özdemiri degerlendirmiyorum zaten 100 oy ya alır ya almaz

forumdan oy kullanacak arkadaşlar , saat 09:00'da beşiktaş iskelesinde buluşuyoruz.Saat 09:30 itibariyle minibüs hareket edecektir.Saat 10:00'da genel kurul başlayacak , arka saflarda yerimizi alacağız.Konuşma talebi bildirildi ama söz verilmedi , kurul oylamasından önce vakit olursa @Keramettin TANRIVERDİ kısa bir konuşma yapacak.
forumdan oy kullanacak birileri var mı harbiden

Galatasaray Başkan adayı Burak Elmas: "Eksikleri belirledik ve ön transfer görüşmeleri yaptık. Bazı diğer camiaların bizim listemizden transfer yapma gibi alışkanlıkları var. O yüzden isimleri açıklamadık. Ancak biz, 12 futbolcuyla görüştük." (FOX)

Futbol ve basketbol ile ilgili ciddi bir projesi yok. Amacı lise başkanı olmak gibi. Spor kulübü olduğumuzun farkında mı acaba.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Futbolda maaş bütçesini daha verimli hale getirip altyapıya odaklanacağız diyor ama basket hakkında bir şey söyledi mi bilmiyorum

Hocayla calismak istemeyen x bir kişinin baskan secilmesi durumunda hocanın kariyer planlamasini nasil goruyorsun? Son kez Mt yapıp Nihatla calışır mı acaba
Milli takıma dönmez bence bir daha. Şardan seçilirse Gsye dönemez (en az 3 sene). Macera arayıp Adanademiri çalıştırmak gibi bir şey yapmazsa emekli olur muhtemelen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt