- 23 Temmuz 2011
- 75.688
- 51.178
- 4.843
Allahtan yarin bitiyor bu sacma iş. 1 hafta daha olsa Elmas reyzin annesi de konuşurdu herhalde, oglum konusmaya ilk basladiginda baskan olacam dedi derdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimde var ercan bulentler. Cengo da mı, dursun da mı duygun da mı. Alistirdilar dusuk profil baskanlara camiayı.burak elmas da liderlik vasfı yok
eşref başganda varKimde var ercan bulentler. Cengo da mı, dursun da mı duygun da mı. Alistirdilar dusuk profil baskanlara camiayı.
Kibirden baska bir sey gormuyorum eşoda.eşref başganda var
Transferleri 10 günde bitirmezse işi yaşElmas olmaz ve Eşref olursa ve Eşref kulübün içinden geçerse , insanların içinde bir ukte kalacak.
O yüzden Elmas olmalı diye düşünüyorum. Umarım Elmas içimizden geçmez.
Fazla tevazuunun sonu vasat insandan nasihat dinlemektir. Kibir iyidir(terime kibirli oldugu icin laf atmisimdir kesin :d )Kibirden baska bir sey gormuyorum eşoda.
Bu herif kibirden dağ yapmış gibi ama. Hocayla da anlasamaz bunlar. Cenkle mi calisacak hamamcıFazla tevazuunun sonu vasat insandan nasihat dinlemektir. Kibir iyidir
O iş de yaş , uefa turuna göre hazırlansak daha gerçeki olacak gibiTransferleri 10 günde bitirmezse işi yaş
Hoca dursunla anlasti. Ben Esrefle de anlasir diyorum. Bekleyip gorelimBu herif kibirden dağ yapmış gibi ama. Hocayla da anlasamaz bunlar. Cenkle mi calisacak hamamcı
lider aramıyoruz üstad, iyi bir yönetim arıyoruz. lider aramak bir ortadoğu kültürüdür, biz ise batıya açılan bir pencereyiz.burak elmas da liderlik vasfı yok
Ortadogunun ta kendisiyiz üstatlider aramıyoruz üstad, iyi bir yönetim arıyoruz. lider aramak bir ortadoğu kültürüdür, biz ise batıya açılan bir pencereyiz.