Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 25.922
- 12.847
- 2.538
4 renge dengeli bir dağılım olacak, ibo dışında herkese baya oy çıkmış son sandıklardan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Koridorlarda soyadı Denizci olan biri Elmas başkan seçilmez ise eşek gibi anıracam diye ortalığı inletiyormuş.

Rezillik yaSeçim yapılmasın sonraki seçimde divan kurulu başkanı kulüp başkanlığına atansın!
mustafa cengize mezarlıkta terbiyesizlik dışında yağtıpu bir şey yokNe yapmış reis çok merak ediyorum reis 50 senedir Galatasaray'ın içindeydi şimdiye kadar yapamadığı neyi başkan olunca başarabilecek ki ?
Hayır bir seçim vaadi vardı da ben mi yakalayamadım ? hatırla gönülle Galatasaray başkanını belirliyorlar ABV böyle düzenin
Ali koça tekme atar.divan kurulu başkanıyken galatasaray başkanına mezar önünde omuz atma cesareti olan bir adam kulüp başkanı olunca ne olur gerisini siz düşünün artık.
Cidden söyledi mi? Allah belanızı versin oy atanlar.Yahu PSV maçına alt yapıdaki mevcut hocalarla çıkarız dedi bu adam ne Tuğberk'i ne Tanrıvermiş'i
Bende gsc nin cenabetliği yüzünden hamamcıoğlu nun seçilmesine pek üzülmüyorum. Gsc nin desteklediği herhangi birinin başarılı olduğu görülmedi henüzGSC komple burak elması istiyor demek ki eşref daha iyi başkan hahahahaha

bunu ben de düşünüyorum ama eşref bey sanki anlaşmış gibi konuştu o konuda geöenlerde
ali koça aynen böyle yapardivan kurulu başkanıyken galatasaray başkanına mezar önünde omuz atma cesareti olan bir adam kulüp başkanı olunca ne olur gerisini siz düşünün artık.