38. Galatasaray Seçimli Olağan Genel Kurul Başlığı | Elmas 1541 - 1500 Hamamcıoğlu

4 renge dengeli bir dağılım olacak, ibo dışında herkese baya oy çıkmış son sandıklardan.

Metin Öztürk Burak Elmas'ın oylarını da iyi bölmüş. Buradan dönmez herhalde ama burada bahsedildiği kadar kötü olacağını düşünmüyorum Eşref Hamamcıoğlu döneminin ama Burak Elmas ile yepyeni bir tarz bir yönetim şekli olacaktı bunun olmaması kötü oldu. Bana göre iyi olan Burak Elmas'tı ama Eşref'te kötünün iyisi.

Eşref olurda kazanırsa Terim ile devam eder yok etmedi ilk kötü sonucta taraftar kellesini alır.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne yapmış reis çok merak ediyorum reis 50 senedir Galatasaray'ın içindeydi şimdiye kadar yapamadığı neyi başkan olunca başarabilecek ki ?

Hayır bir seçim vaadi vardı da ben mi yakalayamadım ? hatırla gönülle Galatasaray başkanını belirliyorlar ABV böyle düzenin
mustafa cengize mezarlıkta terbiyesizlik dışında yağtıpu bir şey yok

Liselilerin yeme vakti gelmiş demekki ne zamandır iş bulma kurumu çalışmıyordu

Bence de seçim yapılmasın artık boşuna stres, gerginlik oluyor. Sn. Ünal Aysal atamalı başkanları. Eşref Bey'i işaret etti, o andan itibaren desteğimizi verdik ve artık zaferi kutlama zamanı.

Geri
Üst Alt