Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.265
- 70.511
- 4.918
An itibariyle Terim'ci oldum.keyifler nasil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
An itibariyle Terim'ci oldum.keyifler nasil
izlenecek bir seyse bana gönderinSende ne arşiv var be aga. Korkuyorum sende kasedim filan vardır diye.
Renkdas Terim de bodrumda kalırsa rahatlayacağım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne dediysek o hayırlı olsun️
İşte herşeyin döndüğü an burasıydıİşte herşeyin döneceği an budur
Burak Elmas'ın başkanlığı hayırlı olsun
Floryamiz var.Eşref Bey beyefendi birisine benziyor. Bu kadar az farka rağmen tekrar sayım istememesi ve hemen rakibini tebrik etmesi çok şık bir davranıştı.
Burak Bey çok mutlu ve heyecanlı göründü doğal olarak. Umarım azimle başlar, devamını da getirir.
Umarım başarılı bir dönem geçirir. Borçları azaltır, Avrupa’da başarı yakalar.
Dört senelik berbat futboldan, transfer oburluğundan ve gündem değiştirmek için herkesle ve her şeyle kavgadan sonra Fatih Terim’in devam edecek olması beni tek üzen nokta.
Umarım daha önce sanırım her başkanla olduğu gibi Burak Elmas ile de kavgalı olmaz, kulübü daha da uçuruma götürmez.
Başarılı olur, kaliteli futbol oynatır ve artık teknik direktörlük yapamadığını düşünen benim gibi taraftarları yanıltır.
Hem Burak Elmas’a hem de Fatih Terim’e bol şans diliyorum.
Galatasaray finansal olarak çok zor durumda. Artık elinde Riva’sı da, Florya’sı da yok…
Hocama hep destek tam destek!Renkdas Terim de bodrumda kalırsa rahatlayacağım
ilk ve son sandıklar durumu belli ediyorKimin nereye oy attığından nasıl bu kadar eminsiniz acaba?
Noldu lan tirrik sesin çıksınÇok kudurmuş vaziyetteyim renkdas
EtmaaaHocama hep destek tam destek!
Bu blok oy safsatasını kim cikardiysa çok kızgınım.31. sandık Şardan ve Hamam denk gidiyormuş.