38. Galatasaray Seçimli Olağan Genel Kurul Başlığı | Elmas 1541 - 1500 Hamamcıoğlu

Söylemek istediğim şey eskiden konu ne zaman borçlardan açılsa Galatasaray borcu olsa da mal varlıklarıyla birlikte ciddi artıda bir kulüptür deniliyordu.

Artık böyle bir güvencemiz yok. Borçlar çok arttı ve şu noktadan sonra ülkede çok hızlı şekilde ciddi değişim olmazsa da Fener ve BJK’de olduğu gibi dönülmez yola gireceğiz/girdik.
Çok şükür henüz girmedik o yüzden bu seçim çok kritikti. İnşallah başarılı bir yönetim sergilerler.

Mecbur katlancaz ona da

Ama bu sefer öyle sonsuz kredisi yok

1 sene daha çekeriz

Yine başarısız olursa ki ben olacağını düşünüyorum o zaman haydi doğru Bodrum'a deriz
Bu sene terim kalırsa şampiyonuz inşallah rahat ol. Son şansı olduğunu o da biliyor ve başkanlık istiyor üstüne.

Burak Elmas camiamıza hayırlı olsun. Seçimi youtube dan izledim Galatasaray’a çok yakışan bir seçim oldu. Eşref Hamamcıoğlu’ na da tebrikler o kadar fark önde olduğu seçimde son anlarda kaybetmesine rağmen hırs yapmayıp Burak Elmas’la elele çıktı Burak Elmas önce Eşref Hamamcıoğlu’ na bıraktı sözü Eşref Hamamcıoğlu da başkanı tebrik etti. Güzel görüntülerdi gurur duydum.

Ekli dosyayı görüntüle 126931Ekli dosyayı görüntüle 126932Ekli dosyayı görüntüle 126933

giphy.gif

biz herzaman buraka destekledik

Geri
Üst Alt