38. Galatasaray Seçimli Olağan Genel Kurul Başlığı | Elmas 1541 - 1500 Hamamcıoğlu

Ali koç ile Burak elmas bence farklı olaylar eziklerin taraftarının ali yi desteklemesinin tek nedeni zengin bir aileden gelmesiydi aziz ile beraber yönetimde oldugu zamanda öle büyük başarıları yoktu ve yönetimi listesi güçlü degildi tek adamdı ama burak elmas öle başkan olmadı bize önceki yönetimde oldugunda başarıları var vaatleri var ne kadar yapabilcek görücez ve bence güçlü bir listesi var baktımızda hepsi işinde başarılı kişiler
Ha Eşfer Hamamcıoğlu'nu sırf divan kurulu başkanı, liseli diye başkan seçmişsin ha Ali Koç'u soy adının hatırına zengin diye başkan seçmişsin benim gözümde aynı vizyonsuzluk

Gs lisesine bok atanları bol bol pilav yemeye davet ediyorum.
Gs lisesi fikri hür vicdanı hür bireylerin büyük çoğunlukla olduğu bir kültür simgesidir.
Dünkü bebeler ağızlarında sakız edip yüzlerce yıllık yapıyı boklayamaz.
Günün kısa fıkrası bu sanırım.
Duayen diye geçinenler kimi gösteriyorsa ona oy veren herifler bunlar.
Hele bazı üye grupları adamcılığı zirveye çıkarmış vaziyetteler.
Fikri ve vicdanı hürlük liseli olsun da ne olursa olsun kafasını yaşamak değildir.

Galatasaray lisesi büyük değer tamam ama abartmamak lazım.

Ha Eşfer Hamamcıoğlu'nu sırf divan kurulu başkanı, liseli diye başkan seçmişsin ha Ali Koç'u soy adının hatırına zengin diye başkan seçmişsin benim gözümde aynı vizyonsuzluk
Bundan sonra artik sadece projesi olan isimler aday olsun. Normal sartlarda herkesin bildigi üzere bu yarisin Burak Elmas ve Metin Öztürk arasinda gecmesi gerekirdi.

Son gün zorla aday yapilan ve listesindeki isimleri bile bilmeyen beyaz gömlekli Yigit Sardan, topladigi imza kadar oy alamayan Ibrahim Özdemir ve 1000 küsür liselinin kendi icinden cikardigi Esref Hamamcioglu taraftar nezdinde adaylik basvuru kabul edilmeyen isimlerdi.

Esref Hamamcioglu'nun 500 oy fazladan cikarmasi basarili oldugunu gösteriyor ama bu adamin hangi projesine tav olup o 500 kisi verdi onu bilemiyorum.

65 yas ve üstü kisiler kurullarda olabilir ama baskan, 2.baskan falan olmamali artik. Enerjisiyle 3 yil boyunca görev yapabilecek isimlerle yönelmek lazim.

Metin Öztürk - Burak Elmas ikilisi birlesse rekor oyla kazanirlardi. En fazla bir karsi aday cikardi bu durumda. Kil payi direkten döndük resmen.

Bugun gs kazandi. Koku disarda olan abdur, polat, sardan, cengiz ihanet sebekesi tarihin coplugundeki yerini aldi. Burasi ele geçirebileceğiniz bir kurum degil, burasi Galatasaray. Artik gs'de bu zatlar hicbir gorev alamazlar. Bugun ayrica Sn. Hamamcioglu'nu kazandik, Metin Ozturk'u ve Baskanimiz Sn. Burak Elmas'i kazandik. Camiamiz her daim var olsun.

Bundan sonra artik sadece projesi olan isimler aday olsun. Normal sartlarda herkesin bildigi üzere bu yarisin Burak Elmas ve Metin Öztürk arasinda gecmesi gerekirdi.

Son gün zorla aday yapilan ve listesindeki isimleri bile bilmeyen beyaz gömlekli Yigit Sardan, topladigi imza kadar oy alamayan Ibrahim Özdemir ve 1000 küsür liselinin kendi icinden cikardigi Esref Hamamcioglu taraftar nezdinde adaylik basvuru kabul edilmeyen isimlerdi.

Esref Hamamcioglu'nun 500 oy fazladan cikarmasi basarili oldugunu gösteriyor ama bu adamin hangi projesine tav olup o 500 kisi verdi onu bilemiyorum.

65 yas ve üstü kisiler kurullarda olabilir ama baskan, 2.baskan falan olmamali artik. Enerjisiyle 3 yil boyunca görev yapabilecek isimlerle yönelmek lazim.

Metin Öztürk - Burak Elmas ikilisi birlesse rekor oyla kazanirlardi. En fazla bir karsi aday cikardi bu durumda. Kil payi direkten döndük resmen.
Ama iki adam da haklıydı çekilmemekte. 1 yılı aşkındır bir ekip kurmuşlar ve hazırlık yapmışlar seçim için. Sponsordur projelerdir derken sen gidip "Hadi ekibinin yarısını at ve karşı adayla birleş" diyemezsin. Adamlar satmazlar 1 yıllık yoldaşlarını. He 2 hafta önce oluşur yönetim anlarım ama ikisi de dediğim gibi 1 yılı aşkın bir süredir bu seçime çalışıyorlardı. Metin Başkan'a yazık oldu ama Burak Elmas ve ekibine de helal olsun. Camiadan gelen baskılara boyun eğmeyip birleşmedi ve içine sinen ekiple yola çıktı. Bu sebeple karşı yönetimden gelen üyelerin arkadan bıçaklaması gibi olaylar da olmayacak. Güvendiği isimlerle birlikte yönetecek kulübü. Bu da güzel. Uyumsuzluk olmayacak başkan, 2. başkan, başkan yardımcısı ve diğer yöneticiler aralarında.

Baskanligi biraktiktan sonra Galatasaray'a zerre katki saglamamis Ünal Aysal, Adnan Polat ve bir kac derincinin cikardigi adaylarin kaybetmesi iyi oldu. Galatasaray'a yön vermeye calismasinlar artik. Genc üyeler gayet bilincli bir sekilde oy kullaniyor. Fosiller diye tabir ettigimiz eskiler yine beklendigi gibi 200'den fazla farka sebep oldu secimin basinda.

Geri
Üst Alt