38. Galatasaray Seçimli Olağan Genel Kurul Başlığı | Elmas 1541 - 1500 Hamamcıoğlu

Günün kısa fıkrası bu sanırım.
Duayen diye geçinenler kimi gösteriyorsa ona oy veren herifler bunlar.
Hele bazı üye grupları adamcılığı zirveye çıkarmış vaziyetteler.
Fikri ve vicdanı hürlük liseli olsun da ne olursa olsun kafasını yaşamak değildir.

Galatasaray lisesi büyük değer tamam ama abartmamak lazım.
O dediginiz ülkede dünyada her yerde var. Secimin oldugu her yerde. Ancak o verirken eger biseyleri goremiyorsaniz bu durumlar maval okumaktan baska biseye yaramiyor.
Gun icinde ozellikle son 3 4 sandikta tumunne yakinin liseli olmasindan kaynakli blok oy cikacak diye liseye sallayanlar, sosyal medya maymunlarina inanip yuzlerce yillik bir kurumu boklayanlar, cikan sonuc karsisinda umarim biraz utanmislardir.

Mecbur katlancaz ona da

Ama bu sefer öyle sonsuz kredisi yok

1 sene daha çekeriz

Yine başarısız olursa ki ben olacağını düşünüyorum o zaman haydi doğru Bodrum'a deriz

Yardimcisi Burak elmasi bodruma yollayacaktir.

Herkesin cok dikkatli olmasi gereken donem. Borcun azalmasi gerekiyor. Tutarsiz transfer taleplerine dur demeleri sart.

Satilabilir oyuncu almalari sart. Yerli kurali da var.

Hayirlisi olsun insallah burak elmas beni yaniltir.

5 adayin birbirinden beter oldugu bir secimdi bana gore. Hic birine zerre sempati duymuyorum. Su an o yuzden hicbisey hissetmiyorum.

Insallah benim gormedigim biseyi gormustur de burak elmasi ondan baskan yapmistir genel kurul. Insallah GS icin iyi olur.

söyledıklerının sadece yarısını yapsın elmas soyadı gibi bir başkanlık yapmış olur liseli kan emicileri gibi yiyici olmayacagı için enazından içimizrahat

Ulan şimdi sabaha kadar açıp açıp Burak Başkan'ın konuşmasını dinlerim

Ben Amerikadayim, burda saat daha 5. Son 2-3 sandik kalinca icmeye basladim. Kafam guzel tabi Elmas baskan olduktan sonrada sampiyonluk kutlamari gibi sokakta taraftar filan hayal ettim. GS TV yayini birden kesince cok bozuldum. :ROFLMAO:

Hayırlı olsun... Olması gereken oldu. Hak eden, planı ve projesi olan zihniyet kazandı.

Ben Amerikadayim, burda saat daha 5. Son 2-3 sandik kalinca icmeye basladim. Kafam guzel tabi Elmas baskan olduktan sonrada sampiyonluk kutlamari gibi sokakta taraftar filan hayal ettim. GS TV yayini birden kesince cok bozuldum. :ROFLMAO:
İnan reis şampiyonluk maçının olduğu akşam bu kadar strese girmedim, sandık sonuçları ilk gelmeye başladığında GS tv yayını bile izlemeden kapattım sinirimden ama resmen geriden gelerek kapattı adam farkı

27. 28. 29. ve 30. sandıklarda her kim oy kullandıysa Allah razı olsun ne diyim ki :asd:

Geri
Üst Alt