Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.310
- 18.916
- 2.083
Ulan şimdi sabaha kadar açıp açıp Burak Başkan'ın konuşmasını dinlerim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O dediginiz ülkede dünyada her yerde var. Secimin oldugu her yerde. Ancak o verirken eger biseyleri goremiyorsaniz bu durumlar maval okumaktan baska biseye yaramiyor.Günün kısa fıkrası bu sanırım.
Duayen diye geçinenler kimi gösteriyorsa ona oy veren herifler bunlar.
Hele bazı üye grupları adamcılığı zirveye çıkarmış vaziyetteler.
Fikri ve vicdanı hürlük liseli olsun da ne olursa olsun kafasını yaşamak değildir.
Galatasaray lisesi büyük değer tamam ama abartmamak lazım.
Mecbur katlancaz ona da
Ama bu sefer öyle sonsuz kredisi yok
1 sene daha çekeriz
Yine başarısız olursa ki ben olacağını düşünüyorum o zaman haydi doğru Bodrum'a deriz
Adam büyük mason, Ünal başkan felan halt yemiş yanında. Baya bi üst derece mason bu abimiz.2. Başkan Polat Bengiserp, Başkan yardımcıları belli değil ama Remzi Sanver olabilir diye düşünüyorum.
Ulan şimdi sabaha kadar açıp açıp Burak Başkan'ın konuşmasını dinlerim
İnan reis şampiyonluk maçının olduğu akşam bu kadar strese girmedim, sandık sonuçları ilk gelmeye başladığında GS tv yayını bile izlemeden kapattım sinirimden ama resmen geriden gelerek kapattı adam farkıBen Amerikadayim, burda saat daha 5. Son 2-3 sandik kalinca icmeye basladim. Kafam guzel tabi Elmas baskan olduktan sonrada sampiyonluk kutlamari gibi sokakta taraftar filan hayal ettim. GS TV yayini birden kesince cok bozuldum.![]()
27. 28. 29. hatta 30. sandıkta oy kullanan Burak Elmas'a oy veren kim varsa Allah razı olsun hepsinden ne diyim reisBu akşam itibariyle 27.sandık geri dönüşün simgesi olmuştur şahsımca.
ne doktoru yav gazinocu bu adamsabah doktorlardaki eleman dediğim bu işte @Barış Savaş
Bu akşam itibariyle 27.sandık geri dönüşün simgesi olmuştur şahsımca.