Tarık Arslan
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 11.097
- 9.434
- 2.568
Balkon da olanlarla mi tartisiyorlar arkadaki El
Kol birseyler yapiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Balkon da olanlarla mi tartisiyorlar arkadaki El
Kol birseyler yapiyor
+1Eşref = Dursun Özbek
Her ne kadar hiçbirini %100 tutmasam da, şu sınırda Elmas alsın.
elmas kazanacak. git dinlenAcaba artik sandiklari aciklasak mi
Eşref bey seçilirse teknik direktörlüğe kimi getireceği konusunda bir bilgi vermiş miydi?
Eşref gelince maximum 6 ay sonra taraftar zaten cephe alacak ilk sovecek olanlar savunanlar olacakHe eşref vasıfsız burak vasıflı. Git bir cvlerini karşılaştır bakalim.
olabilir kayıtlardan baktım da en çok ctrl f yaptığı kelimelerAdını mı aratıyor forumda acaba surekli modum
Izlemiyecektim aslindaelmas kazanacak. git dinlen
Ama saatlerdir takip ediyorum nasil bir belasin gsaynı olasılık elmas için yok mu yawEşref gelince maximum 6 ay sonra taraftar zaten cephe alacak ilk sovecek olanlar savunanlar olacak
Ada'da pilavı unutmayalım.gs tvde plates yayını ,radyo ve tiktok acma, yedeğe ugurcan, kücülecegiz vaadi tebrikler oy atanlara
Senle aynı düşünceleri paylaşıyorum. O yüzden iki sonuçta beni çok üzmeyecek gibi.Hamamson gelirse FT muhtelemen olmayacağı için kalbim Eşref diyor ama mantığım baskın bir şekilde Elmas diyor.
Elmas'ın projeler, yönetim kadrosu filan muazzam duruyor. Açıkçası fırsat vermemek mallık olur. Hiç bir şey yapmazsa bile denedik deriz.