- 30 Nisan 2012
- 12.348
- 6
- 343
Bazen vurursun da kaçamazsın, gelir elbet başına, görürüm o zaman seni![]()
Abi sen kahin falan mısın?

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bazen vurursun da kaçamazsın, gelir elbet başına, görürüm o zaman seni![]()
Yok olurmu oyle sey basimin ustunde yerin var gel burda GSC nin bir temsilciligini acariz![]()
Abi sen kahin falan mısın?Valla başıma geldi. Geçen barda Tayland'lı bir hatunla tanıştım. Neyse bi şekilde anlaştık. Ama adımı falan söylemiştim. Eve geldim sosyal medya aracılığıyla bulmuş beni.
Şimdi peşimi bırakmıyorum. İngilizcem de çok kötü. Google translate'li garip bir ilişkinin içine girdim.
Abi sen kahin falan mısın?Valla başıma geldi. Geçen barda Tayland'lı bir hatunla tanıştım. Neyse bi şekilde anlaştık. Ama adımı falan söylemiştim. Eve geldim sosyal medya aracılığıyla bulmuş beni.
Şimdi peşimi bırakmıyorum. İngilizcem de çok kötü. Google translate'li garip bir ilişkinin içine girdim.
Vur kaç olayını asla beceremem. Düz adamım ben. Erdal Bakkal'ı koysan da tabipliğe gider bakkallık yapar. Beni de götür avlanmaya bir halt olmaz yine..
Kısaca gidiyor gönlümün efendisi usul usul.
Gönül razı değil ama, elden ne gelir
Varsa ufukta vuslat
Neylesem vız gelir
Oha harbiden mi lan?
Hemen translate işlerini üstleniyorum kardeşim. Tabi uygun bir meblağğğ karşılığında.ley:
Yok ben o anlamda söylememiştim, kaçmak istemezsin demek istemiştim![]()
Tamam işte. Etkisiz elemandan kastım bu.![]()
Abi ben vur kaç diyorum sen kaçmak istemezsin diyorsun. Kaçmak istemiyorsam demek ki sürekli vurmak istiyorum.O zaman da tutup kolundan evlenirim.
Benim de derdim var.Mezuna kaldim puanimi yukseltirim diye hicbir gelisme yok.Hedefim yok,hicbir seyim yok ama manita konusunu hic dert yapmadim en azindan.
Sen sürekli forumdasın lan bu nasıl ders çalışmaBenim de derdim var.Mezuna kaldim puanimi yukseltirim diye hicbir gelisme yok.Hedefim yok,hicbir seyim yok ama manita konusunu hic dert yapmadim en azindan.
Sen sürekli forumdasın lan bu nasıl ders çalışma
Fazla kaşınma istersen kardeşim.
Duygusal,evlenilecek kız arıyoruz işte anlasana.
Başım değil belki ama ruhum bağlı işte...
Sen sürekli forumdasın lan bu nasıl ders çalışma
sen sürekli forumdasın lan bu nasıl ders çalışma
Lys bitene kadar myc vereyim istersenYaza gore azattim ama haklisin.Ben de hic beklemiyordum boyle olacagini.
Lys bitene kadar myc vereyim istersenya da password değişelim
Tamam inş gerek kalmaz tabi böyle bir şeye ama eğer öyle olursa dediğim gibi bir süre girişlerini kapatırızYgs kotu gecerse verirsin.Zaten 6-7 hafta kaldi.Nasil grctigini anlayamadim.Gecen seneyi dun gibi hatirliyorum.
Ne gülüyorsun birader hayırdır
Ne gülüyorsun birader hayırdır