38. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Yine B. Arda Aycan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazen vurursun da kaçamazsın, gelir elbet başına, görürüm o zaman seni :D

Abi sen kahin falan mısın? :D Valla başıma geldi. Geçen barda Tayland'lı bir hatunla tanıştım. Neyse bi şekilde anlaştık. Ama adımı falan söylemiştim. Eve geldim sosyal medya aracılığıyla bulmuş beni. :D Şimdi peşimi bırakmıyorum. İngilizcem de çok kötü. Google translate'li garip bir ilişkinin içine girdim.

Abi sen kahin falan mısın? :D Valla başıma geldi. Geçen barda Tayland'lı bir hatunla tanıştım. Neyse bi şekilde anlaştık. Ama adımı falan söylemiştim. Eve geldim sosyal medya aracılığıyla bulmuş beni. :D Şimdi peşimi bırakmıyorum. İngilizcem de çok kötü. Google translate'li garip bir ilişkinin içine girdim.

Yok ben o anlamda söylememiştim, kaçmak istemezsin demek istemiştim :)

Oha harbiden mi lan? :D

Hemen translate işlerini üstleniyorum kardeşim. Tabi uygun bir meblağğğ karşılığında. :oley:

Vur kaç olayını asla beceremem. Düz adamım ben. Erdal Bakkal'ı koysan da tabipliğe gider bakkallık yapar. Beni de götür avlanmaya bir halt olmaz yine.. :)

Kısaca gidiyor gönlümün efendisi usul usul.

Gönül razı değil ama, elden ne gelir

Varsa ufukta vuslat

Neylesem vız gelir

Tamam işte. Etkisiz elemandan kastım bu. :D

Oha harbiden mi lan? :D

Hemen translate işlerini üstleniyorum kardeşim. Tabi uygun bir meblağğğ karşılığında. :oley:

Herhalde canım. :D Gerçek hayatta gerçek ismimi kullanıyorum.

Ulan kötü durumdayım. Kız köşeye sıkıştırdı diyorum. Hala para pesindesin. :mad: Kıza vat ken ay du sam tayms yazayım da rezil mi olayım?

Fazla kaşınma istersen kardeşim. :)

Duygusal,evlenilecek kız arıyoruz işte anlasana.

Başım değil belki ama ruhum bağlı işte...

Lan öyle de işte. Benim de başıma geldi. Çok zor bir durum. Tam nişanı takacakken kız çekti gitti Fransa'ya. Daha önce de çocukluk aşkımı kazada kaybetmiştim biliyorsun. :( O yüzden gerçekden seviyorsan değerini bil ve peşini bırakma bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt