38. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Yine B. Arda Aycan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalan mı lan? :D Sevgilinmişiz gibi hep ben, Uğur, Arda abi ve başkalarıyla yazışıyorsun. Kardeşim koskoca ülke. Çık dışarı biraz gez, toz, eğlen. :D

Lan oğlum hoşlandığım var zaten, o da boş değil diye düşünüyordum, ki kız Amerika'ya doktoraya gidecek. Çok pis durumdayım, boşuna mı ağlıyoruz.

İlk defa özelimi de söyledim 8 senedir burada.

Kız doktoraya gidecek biz master degree alamadık daha.

Lan oğlum hoşlandığım var zaten, o da boş değil diye düşünüyordum, ki kız Amerika'ya doktoraya gidecek. Çok pis durumdayım, boşuna mı ağlıyoruz.

Senide Amerika'ya bekleriz reis :D

Sen kızın mı derdindesin yoksa master bilmem neyin mi? :D

Sen kızın mı derdindesin yoksa master bilmem neyin mi? :D

Hepsinin. :D

Kız tıpkımın aynısı. Ya da ben öyle düşünüyorum. Önümüzü görsek bir ona göre davranacağız da , para yok ki ortada. Amerika'ya burslu gitmek imkansıza yakın.

Benim de burssuz gitmem imkansıza yakın. Giderse 4 sene yok en az.

Kız tıpkımın aynısı. Ya da ben öyle düşünüyorum. Önümüzü görsek bir ona göre davranacağız da , para yok ki ortada. Amerika'ya burslu gitmek imkansıza yakın.

Uzulme reis 4 yildir nedir ki erken gecer

Iyi burda hayat cok iyi ama biraz ozlem var orasi kotu geliyoruz ama her yil Turkiye'ye , gel senide bekleriz buraya gezer tozariz :)

Sen iyisin yine. Ben hem Türkiye'yi özlüyorum, hem Kanada'yı düşün. :D

Valla davet etme bence. Bi gün ansızın gelirim. Sonra başından ekmeye falan çalışırsan külahları değişiriz.

Benim de derdim var.Mezuna kaldim puanimi yukseltirim diye hicbir gelisme yok.Hedefim yok,hicbir seyim yok ama manita konusunu hic dert yapmadim en azindan.

Sen iyisin yine. Ben hem Türkiye'yi özlüyorum, hem Kanada'yı düşün. :D

Valla davet etme bence. Bi gün ansızın gelirim. Sonra başından ekmeye falan çalışırsan külahları değişiriz.

Yok olurmu oyle sey basimin ustunde yerin var gel burda GSC nin bir temsilciligini acariz :D

Şu altta konuyu okuyan 5 misafirden biri inşallah benim hatun değildir, evli olmasak da sevgilimiz var, sorumluluklarımız var :D

Amerika'da çok yakın aile dostumuz var, Alpay. Eğer olur da bi şekilde gitme şansın olursa söylerim her türlü desteği verirler.

Bu arada senin erkeğin iyi de kız versiyonun hiç çekilmez onu da söyleyeyim. :D

Abi boş iş bunlar. Vur kaç taktiğinden şaşmamalı bence. Asla aşık olmamalı. Haa evlenmek istiyorsa o ayrı tabii. :)

Vur kaç olayını asla beceremem. Düz adamım ben. Erdal Bakkal'ı koysan da tabipliğe gider bakkallık yapar. Beni de götür avlanmaya bir halt olmaz yine.. :)

Kısaca gidiyor gönlümün efendisi usul usul.

Gönül razı değil ama, elden ne gelir

Varsa ufukta vuslat

Neylesem vız gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt