- 22 Kasım 2008
- 14.943
- 481
- 1.708
Abi sen nasıl bir çapkın çıktın?Bundan sonra benim hem de hocamsın. Bu konularda sana danışacağım.
Kesinlikle doğru yerdesin

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi sen nasıl bir çapkın çıktın?Bundan sonra benim hem de hocamsın. Bu konularda sana danışacağım.
Evet Uğur' cum, kim n' apsın benim gibi zıpırı, alıp da evlenip başına bela etsin![]()
Yalan mı lan?Sevgilinmişiz gibi hep ben, Uğur, Arda abi ve başkalarıyla yazışıyorsun. Kardeşim koskoca ülke. Çık dışarı biraz gez, toz, eğlen.
![]()
Evet Uğur' cum, kim n' apsın benim gibi zıpırı, alıp da evlenip başına bela etsin![]()
Lan oğlum hoşlandığım var zaten, o da boş değil diye düşünüyordum, ki kız Amerika'ya doktoraya gidecek. Çok pis durumdayım, boşuna mı ağlıyoruz.
İlk defa özelimi de söyledim 8 senedir burada.
Kız doktoraya gidecek biz master degree alamadık daha.
Lan oğlum hoşlandığım var zaten, o da boş değil diye düşünüyordum, ki kız Amerika'ya doktoraya gidecek. Çok pis durumdayım, boşuna mı ağlıyoruz.
İlk defa özelimi de söyledim 8 senedir burada.
Kız doktoraya gidecek biz master degree alamadık daha.
Senide Amerika'ya bekleriz reis![]()
Sen kızın mı derdindesin yoksa master bilmem neyin mi?![]()
Sen kızın mı derdindesin yoksa master bilmem neyin mi?![]()
Tuncay, Kanada nasıl bir yer? Seni çok pis kıskanıyorum haberin olsun. ABD, Kanada hayalimdeki ülkeler.
Adam dertleri tesbih yapmış, sen de hala soruyosun.
Abi boş iş bunlar. Vur kaç taktiğinden şaşmamalı bence. Asla aşık olmamalı. Haa evlenmek istiyorsa o ayrı tabii.![]()
Hepsinin.
Kız tıpkımın aynısı. Ya da ben öyle düşünüyorum. Önümüzü görsek bir ona göre davranacağız da , para yok ki ortada. Amerika'ya burslu gitmek imkansıza yakın.
Benim de burssuz gitmem imkansıza yakın. Giderse 4 sene yok en az.
Iyi burda hayat cok iyi ama biraz ozlem var orasi kotu geliyoruz ama her yil Turkiye'ye , gel senide bekleriz buraya gezer tozariz![]()
Sen iyisin yine. Ben hem Türkiye'yi özlüyorum, hem Kanada'yı düşün.
Valla davet etme bence. Bi gün ansızın gelirim. Sonra başından ekmeye falan çalışırsan külahları değişiriz.
Hepsinin.
Kız tıpkımın aynısı. Ya da ben öyle düşünüyorum. Önümüzü görsek bir ona göre davranacağız da , para yok ki ortada. Amerika'ya burslu gitmek imkansıza yakın.
Benim de burssuz gitmem imkansıza yakın. Giderse 4 sene yok en az.
Abi boş iş bunlar. Vur kaç taktiğinden şaşmamalı bence. Asla aşık olmamalı. Haa evlenmek istiyorsa o ayrı tabii.![]()