- 10 Nisan 2013
- 58.846
- 42.123
- 3.943
Son ana kadar ümitlendirip kenara fırlatıp attım seniEmrah gece gece bulaşma aklını alırım.![]()
Şampiyonluk yarışında nasıl çelme taktığını unutmadım daha.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son ana kadar ümitlendirip kenara fırlatıp attım seniEmrah gece gece bulaşma aklını alırım.![]()
Şampiyonluk yarışında nasıl çelme taktığını unutmadım daha.![]()
Son ana kadar ümitlendirip kenara fırlatıp attım seni![]()
Rahat birak Ugur'u , ders calismaktan kafasi bulanmistir burda biraz stress atiyo iste![]()
Tamam inş gerek kalmaz tabi böyle bir şeye ama eğer öyle olursa dediğim gibi bir süre girişlerini kapatırız
Ygs den sonra mı şimdi mi Safa? Ben ciddiyim ders çalışmanız için böyle bir şey gerekiyorsa bir süreliğine yaparızAbi aynısından ben de rica edeceğim.![]()
Abi aynısından ben de rica edeceğim.![]()
Aynen kardesim genclerimizin gelecegi icin bunu yapmak sart , guzel bir uygulama olur aslinda bir konu mu acsak bununla ilgiliYgs den sonra mı şimdi mi Safa? Ben ciddiyim ders çalışmanız için böyle bir şey gerekiyorsa bir süreliğine yaparız![]()
Ygs den sonra mı şimdi mi Safa? Ben ciddiyim ders çalışmanız için böyle bir şey gerekiyorsa bir süreliğine yaparız![]()
Ulaşırsın bana pmden siz derslerinize bakın.Yarışma falan sürekli aklınızda oluyor yoksaBen de ciddiyim abi. Şubat'ın başından itibaren 1 aylık bir kamp uygulayacağım. Şu an net tarih belli değil ama söylerim engellersin istersen.
Sen benim kadar bagimli degilsin Mami.Otokontrolun iyi.
Öyle olsa bu saatte burada ne işim var sayın İz, 6 saat sonra derse gireceğim uyanık olursam.![]()
Fazla mesaj yazdigini gormedim son zamanlarda .onlinesin ama mesaj yazmiyorsin sanirim
Hakli ama Tuncay reis,pek calistigim soylenemez.Yalniz forumda stres attigim dogrudur
Hafta içine kalmadan yapsak aslında ama yapacak var mı ?Bilmem
-Tapatalk-
Hafta içine kalmadan yapsak aslında ama yapacak var mı ?
Tamam38 daha bu hafta yapıldı hemde maç var olmaz.
-Tapatalk-