38. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Yine B. Arda Aycan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarışmanın tecrübesiz üyelerinin dikkatine: Bu yarışmada yeni şarkıların ve çok ekstra bir şarkı olmadığı müddetçe yerli şarkıların başarılı olma şansı yok. Az önce kazanan ve derece yapan şarkılara baktım da %80 eski yabancı şarkılar almış başını götürmüş.
Bunu göze alarak yarışmanızı öneririm bundan sonra. Eğer derece yapmak istiyorsanız tabii ki. :)

Eski şarkının da çöpü var.

Bak Paroles ile nasıl patladım ben bu yarışma.

Eski şarkının da çöpü var.

Bak Paroles ile nasıl patladım ben bu yarışma.

Çöpü elbet var. Her eski yabancı şarkı başarılı olacak diye bir şey yok ama burda istatistik konuşuyor. Kaç yeni şarkı şampiyon olmuş, kaç eski? :) İstatistik işlerini en iyi sen bilirsin.

Çöpü elbet var. Her eski yabancı şarkı başarılı olacak diye bir şey yok ama burda istatistik konuşuyor. Kaç yeni şarkı şampiyon olmuş, kaç eski? :) İstatistik işlerini en iyi sen bilirsin.

Forumda yanlış bir müzik algısı var bence.

Yarışanların bazıları daha şarkıyı 20.saniyesinde kapatıyor bilmediği şarkı ise, bir kısmı vakti olmuyor dinlemiyor. Ya da atlaya atlaya dinliyor, sıkılıp kapatıyor bir yerden sonra.

Tanınmadık şarkı ile ne zaman girsem %80 oranında başarısız oldum.

Yarışanların bazıları daha şarkıyı 20.saniyesinde kapatıyor bilmediği şarkı ise, bir kısmı vakti olmuyor dinlemiyor. Ya da atlaya atlaya dinliyor, sıkılıp kapatıyor bir yerden sonra.

40 yılın başı doğru tespit yaptın lan. :D

Yarışmacıların çoğu eski şarkılara ya da bir zamanların efsanevi şarkıcılarının şarkılarına yüksek puan veriyor. Benim şahsen umrumda değil kim efsaneymiş, kim çapulcuymuş. Kafama hangi şarkılar daha çok yatıyorsa onlara puan veriyorum. Mesela dün Freddie Mercury ile katıldım. Ve katıldığım şarkısı şimdiye kadar dinlediğim en iyi 10 şarkıdan biridir bana göre. Ama az önce bazı şarkılarını dinledim. Bana göre rezalet ötesi. :D Şimdi sırf beğendiğim bir şarkısının hatrına beğenmediğim diğer şarkılarına puan veremem. Kimse kusura bakmasın. Benim için ideal şarkıcı yoktur. İdeal şarkı vardır. :)

:ka21: Ben de böyle olduğunu düşünüyorum Alpay... Jehan Barbur'la 3 kere yarıştım, sonuçta bir Sezen Aksu değil bilinirlik açısından, direk geçildiğini düşünüyorum o yüzden şarkıların dinlenirken. 2'si de İngilizce ve Fransızca şarkılardı yine hak ettiklerini düşündüğüm dereceyi alamadılar. Ses bence çok sağlam (bilmiyorum ben mi abartıyorum bu kadını) Bir de özellikle Akustikhane programından canlı söylenenlerden paylaşıyorum hem enstrüman sesi hem de kadının sesi çok daha net, temiz çıkıyor. İş yapar diyorum ama olmuyor, olmuyor...

https://www.youtube.com/watch?v=abpb8qYEEFY

Benim kadar takıp da , bu kadar başarısız adam zor bulunur şu memlekette. :(

Senin gidişin hiç iyi değil, kendine her konuda özgüvenini kaybetmek üzeresin ya da kaybetmişsin, sana dün de söyledim; bir an evvel sıyrıl bu düşünceden

:ka21: Ben de böyle olduğunu düşünüyorum Alpay... Jehan Barbur'la 3 kere yarıştım, sonuçta bir Sezen Aksu değil bilinirlik açısından, direk geçildiğini düşünüyorum o yüzden şarkıların dinlenirken. 2'si de İngilizce ve Fransızca şarkılardı yine hak ettiklerini düşündüğüm dereceyi alamadılar. Ses bence çok sağlam (bilmiyorum ben mi abartıyorum bu kadını) Bir de özellikle Akustikhane programından canlı söylenenlerden paylaşıyorum hem enstrüman sesi hem de kadının sesi çok daha net, temiz çıkıyor. İş yapar diyorum ama olmuyor, olmuyor...

https://www.youtube.com/watch?v=abpb8qYEEFY

Herkesin farklı zevkleri var sonuçta kimseyi sorgulamak asla bana düşmez.

Ben her türlü müzik (rap, r&b, ve popüler kültür hariç) türlerini elimden geldiğince dinlemeye çalışıyorum.

Hiçbirini değerlendirebilecek kadar uzman da değilim,olamam da zaten... Ama duru ses, akıp giden temiz bir melodi, sağlam alt yapı, iyi bir enstrümental alt yapı bunlardan biri bile olsa bir şarkı/solistte benim için zevk almak için dinlediğim şarkıdan yeterli.

Bunu yakaladığını düşündüğüm şarkı METAL'de olsa, ROCK'da olsa, 2010 model de olsa, 1940 model de olsa önemli değil.

Ama kalkıp da Macarone, Asereje, Britney Spears,Shakira, Rihanna vb. gibilere de oy vermek istemiyorum çok zorunda kalmadıkça. Basite kaçıldığını düşündüğümde de oy vermediğim veya az verdiğim olmuştur, ki ben de öyle yaptığımda zaten başarısız oluyorum genelde.

Güneşin ufka değdiği yer
Oraya git ama yine gel
Döneceksin diye söz ver

Böylesi hepsinden güzel
Git özlet kendini yine gel[ kaynak: Yüksek Sadakat - Döneceksin Diye Söz Ver Şarkı Sözü ]
Döneceksin diye söz ver

Dinle uzaktan çalan şarkı hicazdan
Yaktık seninle biz bir yangını yeni baştan
Dinle uzaktan küllerin arasından
Madem her şey biter yine başlar yeni baştan

Bana ne olur ellerini ver
Gideceksin ama yine gel
Döneceksin diye söz ver..

https://www.youtube.com/watch?v=r9VZKdhxT-E&list=WL&index=209

Şu şarkı kadar yoğun hissettiren bir şarkı daha yok bu aralar. Şiir gibi , su gibi akıyor derler ya işte tam da öyle. :)

Beyler buldum. 100% şampiyon olacağım formülü buldum. Birkaç farklı hesap açacağım. Hepsi ile yarışmaya katılacağım. Ve hepsiyle kendi şarkıma 12 puan vereceğim. :P Sonuçta şikenin su gibi aktığı bir yarışmadan bahsediyorum. :D

İşte bu.

Beyler buldum. 100% şampiyon olacağım formülü buldum. Birkaç farklı hesap açacağım. Hepsi ile yarışmaya katılacağım. Ve hepsiyle kendi şarkıma 12 puan vereceğim. :P Sonuçta şikenin su gibi aktığı bir yarışmadan bahsediyorum. :D

İşte bu.

Lan burada duygu yoğunluğu yaşıyoruz o kadar şike diyon sen hala Aslan. :D

Bu yarismaya girmeden once eski sarkicilarin hicbirini tanimazdim.Artik bir cogunu biliyorum.Muzik zevkimi de gelistirdi bu yarisma.Eskiden verdigim oylara bakiyorum da bazen mal mal sarkilara oy verip guzel sarkilari es gecmisim.

Sampiyon olduktan sonra yarisma benim icin daha zevkli bir hal almaya basladi.Cok guzel lan

İşte bu.

Budur :D

Sonunda yakalandım :D

Hoydaaa. :D

images

:D

Şaka şaka, abi 1-2 yarışma bize de çalışsalar ya biraz yolumuzu bulalım. :)

Lan başlarım duygu yoğunluğuna :D Kaç sayfadır bi şey demiyorum ama yetti artık. Yarışmayı ağlama duvarına çevirdin. :D Kendine gel.

Gelemiyorum başkan, bugün bütün gün somurttum durdum. En rahat davrandığım yer de bu forum, +özel olarak da bu başlık. :D

İşte bu.

Bu sefer de yarismayi kacirirsin kesin.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt