38. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Yine B. Arda Aycan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:oley:

Abi tanımıyormuydun Miley Cyrus'u cidden.

Demir, tokmak ne görse yalayan biri bu. 'Two and a Half Man' dizisinde de oynamıştı bir ara. :D
Yeni nesil şarkı ve şarkıcılardan uzağım Alpay'ım :) Yakınlaştırabilecek bir sanatçı çıkmadı daha :D

Çok enteresan şarkılar buluyorum beyler. Bazıları şu ana kadar nasıl yarışmadı hayretler içindeyim.

Genel bir şarkı avına çıktım abi. :) 70, 80, 90 demeden dinliyorum boş zamanlarımda. Ama 90'lar benim için daha özel. Şu ana kadar iki kez derece yaptım. İkisinde de 90'lı yılın şarkısıydı.
90'lı yıllardan çok güzel şarkılar hatırlıyorum hatta yerli olarak yarışmamış çok şarkı var. Hem güzel olanları var hem de ilginç olanları :D İlginç olanlarından biri ile bir ara yarışmaya gireceğim geyik olsun diye :asd22:

Önümüzde ki 5 yarışma en az 2 birinclik almam lazım.

Tez su koy verdi zaten yine, tekrar kafa yorayım bari bu işe.

90'lı yıllardan çok güzel şarkılar hatırlıyorum hatta yerli olarak yarışmamış çok şarkı var. Hem güzel olanları var hem de ilginç olanları :D İlginç olanlarından biri ile bir ara yarışmaya gireceğim geyik olsun diye :asd22:

Abi sen bu şansla bi daha zor yarışırsın. :D

Yarışmanın tecrübesiz üyelerinin dikkatine: Bu yarışmada yeni şarkıların ve çok ekstra bir şarkı olmadığı müddetçe yerli şarkıların başarılı olma şansı yok. Az önce kazanan ve derece yapan şarkılara baktım da %80 eski yabancı şarkılar almış başını götürmüş.
Bunu göze alarak yarışmanızı öneririm bundan sonra. Eğer derece yapmak istiyorsanız tabii ki. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt