- 21 Haziran 2011
- 24.743
- 6.123
- 2.048
Delilah listemde olan bir şarkıydı. Kazanmasına sevindim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk 3'e giren ve yarışan bütün arkadaşlara tebriklerimi iletirim.
Unutmadan beyler biraz bizi de görün yahu.![]()
Ah be güzel kardeşim, dinleseydin abini boşuna ümitlenmeyecektin![]()
Süper. Hakeder kazandin.
Yanliz whitney houston'in efsane sarkisi greatest love of all ile ilk 3'ü garanti görüyordum
Bu konuda ne diyorsun adas?
Yok abi bu aralar iyice sinir sahibi oldum zaten.
Okulda ki sinir bozucu hal alan hayatımı düşünmekten başka yapabildiğim bir şey yok. Gece 4'lere kadar uyayamıyorum stresten.
Mülakatlara giriyoruz asistan olmak için, orada da 2 kişi alsalar üçüncü oluyorum, olacak gözü ile baktığım yerin sınavında batırıp eleniyorum.
İş mülakatına gidip 4.görüşmede heyecan yapıp batırıp eleniyorum.
Tez bitti, yazayım derken 3 ay önceye geri dönüyorum.
Başkası olsa intihar falan eder benim yerimde herhalde.
Yarışma düşünecek hal kalmadı ki.
Hayır. 33.yarışma ile başladık bu sisteme onlar silindi tamamen.Yeni sistemde sezon sonunda en yüksek puana sahip 3 kişi hediye kazanacak GSC den anı olarak.benimkide eklendimi, 13. yarismadaki
Nasılsınız beyler? Şerefli ikinciye merhaba deyin bakalım.
Yalnız dün çok düşündüm. @B. Arda Aycan resmen Bayern Münih gibi oldu. Açtı arayı gidiyor. Yanında yetim gibi kalıyoruz.![]()
'Kaybedenler Kulubü' kuracağım, inat etme artık hee de.
Bu ara her şeyi kaybediyorum lan, kazanmam lazım bir şeyler.![]()
Kur kardeş kur. Dün bile yalnızlaştırılma operasyonu yapıldı bana karşı. Emrah denilen yaşını başını almış yılların organizatörü diyor ki, umarım Aslan kazanmaz. Üstelik yarışma devam ederken diyor bunu. Ha bir de benim şarkı sağlam diye çaktırmadan şarkıcımın başka şarkısını da yarışıtıyor. Böylece ne oldu? Puanlarım bölündü.![]()
2 defa 1 puan ile kaybettim içim acıyor la hala.
Sadece yarışma değil, asistanlığı bile 1 sıra ile falan kaçırıyorum.![]()
39'a katılacağım artık. 10 yarışma olmuş benden çıt çıkmayalı.![]()
Asistanlığı bilmem de yarışmada yavaş yavaş tarih oluyorsun Alpay.Eskiden en iddiasız şarkın ilk 5 yapardı.