38. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Yine B. Arda Aycan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Delilah listemde olan bir şarkıydı. Kazanmasına sevindim.

İlk 3'e giren ve yarışan bütün arkadaşlara tebriklerimi iletirim.

Unutmadan beyler biraz bizi de görün yahu. :(

Ah be güzel kardeşim, dinleseydin abini boşuna ümitlenmeyecektin :(

Yok abi bu aralar iyice sinir sahibi oldum zaten.

Okulda ki sinir bozucu hal alan hayatımı düşünmekten başka yapabildiğim bir şey yok. Gece 4'lere kadar uyayamıyorum stresten. :(

Mülakatlara giriyoruz asistan olmak için, orada da 2 kişi alsalar üçüncü oluyorum, olacak gözü ile baktığım yerin sınavında batırıp eleniyorum. :(

İş mülakatına gidip 4.görüşmede heyecan yapıp batırıp eleniyorum.

Tez bitti, yazayım derken 3 ay önceye geri dönüyorum.

Başkası olsa intihar falan eder benim yerimde herhalde.

Yarışma düşünecek hal kalmadı ki.

Yok abi bu aralar iyice sinir sahibi oldum zaten.

Okulda ki sinir bozucu hal alan hayatımı düşünmekten başka yapabildiğim bir şey yok. Gece 4'lere kadar uyayamıyorum stresten. :(

Mülakatlara giriyoruz asistan olmak için, orada da 2 kişi alsalar üçüncü oluyorum, olacak gözü ile baktığım yerin sınavında batırıp eleniyorum. :(

İş mülakatına gidip 4.görüşmede heyecan yapıp batırıp eleniyorum.

Tez bitti, yazayım derken 3 ay önceye geri dönüyorum.

Başkası olsa intihar falan eder benim yerimde herhalde.

Yarışma düşünecek hal kalmadı ki.

Evet, gerçekten çok sinir bozucu doğru ama yine de karamsar olmaman lazım, kötü düşünmeye başladın mı herşey gerçekten kötü gitmeye başlıyor çünkü.

Umarım her şey çok daha güzel olur senin için bundan sonra.

Burada da (toplam ödül puanı) 4. olurum yine sezon sonu.

Kaybetmeye alıştık zaten her şeyi. :(

Nasılsınız beyler? Şerefli ikinciye merhaba deyin bakalım. :P

Yalnız dün çok düşündüm. B. Arda Aycan resmen Bayern Münih gibi oldu. Açtı arayı gidiyor. Yanında yetim gibi kalıyoruz. :D

Nasılsınız beyler? Şerefli ikinciye merhaba deyin bakalım. :P

Yalnız dün çok düşündüm. @B. Arda Aycan resmen Bayern Münih gibi oldu. Açtı arayı gidiyor. Yanında yetim gibi kalıyoruz. :D

'Kaybedenler Kulubü' kuracağım, inat etme artık hee de.

Bu ara her şeyi kaybediyorum lan, kazanmam lazım bir şeyler. :D

'Kaybedenler Kulubü' kuracağım, inat etme artık hee de.

Bu ara her şeyi kaybediyorum lan, kazanmam lazım bir şeyler. :D

Kur kardeş kur. Dün bile yalnızlaştırılma operasyonu yapıldı bana karşı. Emrah denilen yaşını başını almış yılların organizatörü diyor ki, umarım Aslan kazanmaz. Üstelik yarışma devam ederken diyor bunu. Ha bir de benim şarkı sağlam diye çaktırmadan şarkıcımın başka şarkısını da yarışıtıyor. Böylece ne oldu? Puanlarım bölündü. :mad:

Kur kardeş kur. Dün bile yalnızlaştırılma operasyonu yapıldı bana karşı. Emrah denilen yaşını başını almış yılların organizatörü diyor ki, umarım Aslan kazanmaz. Üstelik yarışma devam ederken diyor bunu. Ha bir de benim şarkı sağlam diye çaktırmadan şarkıcımın başka şarkısını da yarışıtıyor. Böylece ne oldu? Puanlarım bölündü. :mad:

2 defa 1 puan ile kaybettim içim acıyor la hala.

Sadece yarışma değil, asistanlığı bile 1 sıra ile falan kaçırıyorum. :(

39'a katılacağım artık. 10 yarışma olmuş benden çıt çıkmayalı. :)

Sinirden kendime küfredip ceza alacağım forumda da yakında.:mad:

Şu aptal okulda 2.5 senemi harcamasam bugün bırakırım ama lanet olsun o kadar emek ve zaman harcadım. Yediremiyorum başarısız olup kaçtın gittini kabullenmeyi.

Gece 12'lere kadar git çalış, bu değildi ya karşılığı. Embesil gibi hissediyorum, sosyal hayat desen 0'a indi. :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt