38. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Yine B. Arda Aycan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi enerji kalmadı ki, karar verme mekanizmamda, özgüvenim de yerle bir oldu.

Hiç bir şey yapasım gelmiyor artık.

Yahu tamam üzülme bu kadar lan. Eğitim sürecinde benzer zorlukları herkes yaşıyor. Zaten her şey bu kadar kolay olsa adı eğitim olmaz öyle değil mi? Zorlukları göreceksin ki, sonra tek başına ayaklarının üzerinde durabilesin.

Muhammed'im nasılsın? Sen de bir dönemlerin önemli yarışmacısıydın. Ama Anadolu yıldızları gibi aniden patlama yapıp sonra balon gibi söndün nedense. :D

Nasıl olayım abi. Hayat çok monoton bu dönemde. Şu sınavlarda ne olacaksa olsun da kendimi dışarıya atayım diye bakıyorum artık. Tabii bunun için çalışmak da lazım. Lise ek binasından bozma yerde hayatın monotonluğunu kırabileceğimi sanmıyorum. :)

1 saat sonra yine deneme var bak. Sabah bütün enerjimi yeterince emmemişlerse demek...

Seni sormalı abi?

Ha bu arada dediğin gibi Mehmet Yıldız'a döndüm. :D Ama bir geri dönüş planlıyorum artık. :)

Nasıl olayım abi. Hayat çok monoton bu dönemde. Şu sınavlarda ne olacaksa olsun da kendimi dışarıya atayım diye bakıyorum artık. Tabii bunun için çalışmak da lazım. Lise ek binasından bozma yerde hayatın monotonluğunu kırabileceğimi sanmıyorum. :)

1 saat sonra yine deneme var bak. Sabah bütün enerjimi yeterince emmemişlerse demek...

Seni sormalı abi?

Ha bu arada dediğin gibi Mehmet Yıldız'a döndüm. :D Ama bir geri dönüş planlıyorum artık. :)

Derslerine her zaman iyi çalış kardeşim. Ama fazla da kaptırma kendini. Sonra Alpay gibi olursun. :D

Ben de uğraşıyorum işte. Üniversite, iş-güç. Tek stres atma yerim burası. Sizler de olmasanız ne yapardım bilemiyorum. :) İyiki varsınız!

Yahu tamam üzülme bu kadar lan. Eğitim sürecinde benzer zorlukları herkes yaşıyor. Zaten her şey bu kadar kolay olsa adı eğitim olmaz öyle değil mi? Zorlukları göreceksin ki, sonra tek başına ayaklarının üzerinde durabilesin.

Doğru diyorsun da artık batmaya başladı. Çok büyük dengesizlikler görüyorum, moralim bozuluyor.

İğneyi kimseye batırmayıp, çuvaldızı kendimize batıra batıra saf belleyip, bir de onlar batırdı çuvaldızı...

Nefe alacak alan bırakmadılar artık.

Ezeli rakiplerimin dikkatine. Yine derece yapacak bir şarkı buldum. ;)

Derece yapacak şarkı önerilerine açığım bende. Şarkı da seçemiyorum artık.

Bir müddet derece yapma ihtimali düşük ama çok sevdiğim ve sizin de dinlemenizi istediğim az bilindik şarkılarla katılma kararı aldım.

Ezeli rakip olarak görenlerin dikkatine saygılarımla sunarım :)

Derece yapmak icin Turk sarkilari secmiyeceksin , forumun Turk sarkilarina karsi bir antipatisi var :D

Derece yapmak icin Turk sarkilari secmiyeceksin , forumun Turk sarkilarina karsi bir antipatisi var :D

Yok aslında ama bilindik Türkçe şarkılara puan vermek içimden gelmiyor benim.

Jehan Barbur, Flört, Sade Vb gibi farklı şeyler yapmaya çalışan gruplara, solistlere ise genelde beğenirsem puan çıkar benden. Ama o da zevk işi, herkesten alması kolay değil bu tarz şarkılarında.

Sezen Aksu, Edip Akbayram, Livaneli bizde dinliyoruz ve seviyoruz (Sezen Aksu pek sevmem gerçi) ama yarışmanın amacı yeni şarkı öğrenmek.

Bir müddet derece yapma ihtimali düşük ama çok sevdiğim ve sizin de dinlemenizi istediğim az bilindik şarkılarla katılma kararı aldım.

Ezeli rakip olarak görenlerin dikkatine saygılarımla sunarım :)

Abi burda lafı sanki bana çakmışsın ama seninle benim ezeli rakip olmam için daha çok var. Sen şu an Bayern Münih, ben de olsa olsa Eintracht Frankfurt olurum. :)

Abi burda lafı sanki bana çakmışsın ama seninle benim ezeli rakip olmam için daha çok var. Sen şu an Bayern Münih, ben de olsa olsa Eintracht Frankfurt olurum. :)

Bir dahaki yarışmaya Mekan Basmalı Arabesk Rap ile katılmayı düşünüyorum. Ne dersin? Çok beğendim ben :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt