Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 72.910
- 21.957
- 3.553
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni nesil şarkılara karşı bir antipatim var nedendir bilmem ama hatun enteresanmış :asd22:
Yeni nesil şarkılara karşı bir antipatim var nedendir bilmem ama hatun enteresanmış :asd22:
Yeni nesil şarkı ve şarkıcılardan uzağım Alpay'ımley:
Abi tanımıyormuydun Miley Cyrus'u cidden.
Demir, tokmak ne görse yalayan biri bu. 'Two and a Half Man' dizisinde de oynamıştı bir ara.![]()
Çok enteresan şarkılar buluyorum beyler. Bazıları şu ana kadar nasıl yarışmadı hayretler içindeyim.
Eski şarkılardır kesinÇok enteresan şarkılar buluyorum beyler. Bazıları şu ana kadar nasıl yarışmadı hayretler içindeyim.
Serkan Madonna ile yarışmadan evvel listede Madonna yoktu olm, ne diyon![]()
Dün benle Tolga yarışmasaydık Freddie Mercury de yoktu abi. O da bir döneme damga vurmuş şarkıcı.
Eski şarkılardır kesin![]()
Oha adam 1. oldu daha önce.
En az 6-7 yarışmada da yarıştı.
Oha adam 1. oldu daha önce.
En az 6-7 yarışmada da yarıştı.
Kimlerle yarışıyoruz arkadaş![]()
Ne zaman lan?Kesin Queen adıyla yarışmış o zaman. Ben listeye Freddie Mercury diye baktım. Hiçbir şarkısı yoktu.
![]()
90'lı yıllardan çok güzel şarkılar hatırlıyorum hatta yerli olarak yarışmamış çok şarkı var. Hem güzel olanları var hem de ilginç olanlarıGenel bir şarkı avına çıktım abi.70, 80, 90 demeden dinliyorum boş zamanlarımda. Ama 90'lar benim için daha özel. Şu ana kadar iki kez derece yaptım. İkisinde de 90'lı yılın şarkısıydı.
Quenn adı ile tabi.
Sen de mi bilmiyordun lan.![]()
90'lı yıllardan çok güzel şarkılar hatırlıyorum hatta yerli olarak yarışmamış çok şarkı var. Hem güzel olanları var hem de ilginç olanlarıİlginç olanlarından biri ile bir ara yarışmaya gireceğim geyik olsun diye :asd22:
İşte emin olamadığım için bir ara dedim zatenAbi sen bu şansla bi daha zor yarışırsın.![]()