- 3 Temmuz 2012
- 138.008
- 86.868
- 5.338
yogurtcu ne demekGs rozeti niye takmıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yogurtcu ne demekGs rozeti niye takmıyor
ali koçun yoğurt mevzusuyogurtcu ne demek
Takımdan o kadar kopuk.Ne forması yaw, GSStore’ye uğramamıştırtakımdan 11 kısı sayamayacak adam birilerinin gazıyla plan proje olmadan aday oluyor
maca gitmıyor kurullara katılmıyor
sizden bizden fazla gsye katkısı yok yani
forma fln alıyordur inş
ugrarsa ugur bunu sözcu halktvden aforoz ederdi dogru diyonNe forması yaw, GSStore’ye uğramamıştır
allah razı olsunBatum : şayet biz aday çıkıp bunlari ortaya çıkarma saydık floryada Riva gibi 3 kuruşa satılacaktı
Tam böyle demedi de bunu demek istedi işte.
Aynen oyle olup oldu bittiye getirilecekti. 2 yil once verilen yetkide tek tek yapilmasi gereken hicbir seyi yapmadan ihale surecinin sonuna geldik diye uyelerin karsisina cikinca mudahele edilmis kisacasi. Klasik Dursun Ozbek. Burda yorum yapan bazi renkdaslari zamaninda Burak Elmasi ove ove bitiremeyenlere benzetiyorum. 6 ay icinde neler oldugunu gorduk Burak Elmas geldikten sonra. Suhely Batum secimi kazanmasa dahi Florya'nin peskes cekilmesine engel oldugu icin tesekkur edilmeli.Batum : şayet biz aday çıkıp bunlari ortaya çıkarmasaydık floryada Riva gibi 3 kuruşa satılacaktı , biz çıkınca ayvaaaah dediler
Tam böyle demedi de bunu demek istedi işte.
Süheyl Batum'un seçilme şansı yok imho. Baya fail açıklamaları var. Ancak diğer yandan Florya projesini gündeme getirmeleri kulübün yararına olacak belki de. O yüzden neden aday oldun diye çemkirmemek lazım. Başarı sarhoşluğuyla kerameti kendinde gören çok başkan ve yönetici gördük geçmişte. Hepsi de hüsrana uğradı. Nitelikli bir muhalefet tam da bu gibi zamanlarda lazım. Dursun Özbek nasılsa yetkiyi aldık deyip kafasına göre takılmamalı. Toplasın bir genel kurul tekrar konuşulsun gerekiyorsa.