39. Galatasaray Seçimli Olağan Genel Kurul Başlığı | 25 Mayıs 2024 | Özbek: 3343, Batum: 955

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi klasik CHP siyasetçisi ya. Çok sıkı muhalif olur ama iktidara nasıl geleceğine dair en ufak bir fikri yok.

Süheyl Batum Bey ihale komisyonu çalışmalarının sona gelmesini ihale bitmiş olacak diye algılamış sanırım. Burada Özbek'in de suçu var konuşmayı azaltmak için detaylı anlatmıyor.

Rezan gazlamış bu Süheyl'i sorsak Bülent Korkmaz halen kaptan diyebilir :asd: Takımdan o kadar kopuk.

Batum : şayet biz aday çıkıp bunlari ortaya çıkarmasaydık floryada Riva gibi 3 kuruşa satılacaktı , biz çıkınca ayvaaaah dediler

Tam böyle demedi de bunu demek istedi işte.

doğru olduğu bir şey var. yeni yönetim bb den çıkmış olarak devam edecek dedi dursun. dümdüz sallamış

suheyl cok bos yapıyor. allahtan unal baskan var.

Batum : şayet biz aday çıkıp bunlari ortaya çıkarmasaydık floryada Riva gibi 3 kuruşa satılacaktı , biz çıkınca ayvaaaah dediler

Tam böyle demedi de bunu demek istedi işte.
Aynen oyle olup oldu bittiye getirilecekti. 2 yil once verilen yetkide tek tek yapilmasi gereken hicbir seyi yapmadan ihale surecinin sonuna geldik diye uyelerin karsisina cikinca mudahele edilmis kisacasi. Klasik Dursun Ozbek. Burda yorum yapan bazi renkdaslari zamaninda Burak Elmasi ove ove bitiremeyenlere benzetiyorum. 6 ay icinde neler oldugunu gorduk Burak Elmas geldikten sonra. Suhely Batum secimi kazanmasa dahi Florya'nin peskes cekilmesine engel oldugu icin tesekkur edilmeli.

Süheyl Batum'un seçilme şansı yok imho. Baya fail açıklamaları var. Ancak diğer yandan Florya projesini gündeme getirmeleri kulübün yararına olacak belki de. O yüzden neden aday oldun diye çemkirmemek lazım. Başarı sarhoşluğuyla kerameti kendinde gören çok başkan ve yönetici gördük geçmişte. Hepsi de hüsrana uğradı. Nitelikli bir muhalefet tam da bu gibi zamanlarda lazım. Dursun Özbek nasılsa yetkiyi aldık deyip kafasına göre takılmamalı. Toplasın bir genel kurul tekrar konuşulsun gerekiyorsa.

Süheyl Batum'un seçilme şansı yok imho. Baya fail açıklamaları var. Ancak diğer yandan Florya projesini gündeme getirmeleri kulübün yararına olacak belki de. O yüzden neden aday oldun diye çemkirmemek lazım. Başarı sarhoşluğuyla kerameti kendinde gören çok başkan ve yönetici gördük geçmişte. Hepsi de hüsrana uğradı. Nitelikli bir muhalefet tam da bu gibi zamanlarda lazım. Dursun Özbek nasılsa yetkiyi aldık deyip kafasına göre takılmamalı. Toplasın bir genel kurul tekrar konuşulsun gerekiyorsa.

muhalefetten zarar gelmez

her zaman gücü elinde olanı sıkıştıracak, ifşa edecek, denetleyecek birileri olması lazım her yerde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt