39. Galatasaray Seçimli Olağan Genel Kurul Başlığı | 25 Mayıs 2024 | Özbek: 3343, Batum: 955

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ülkenin en büyük inşaat firmaları sıralı listede Kuzu grup, NEF, Rams ilk 5e girer ve inşaat yapmak için tecrübemiz olmadığını söylemiş dursun. Adnan Polatta kendiside inşaat yapıyorlar. Kime ne sözler verdiyse ve ne kadar kendisi goturecekse artık bilemem, günahı boynuna, herkesi kandırmaya ve salak yerine koymaya çalışıyor. Erden Timur bu oyunda yokum dedi çekildi, hala devam edecek martavallari okutuyor. Dursun secilmemeli. Karsisinda taş olsa ona oy verirdim ben olsam

Florya projesine farkındalık getirdiği için Dursun’a rakip çıkmasını olumlu buluyorum. Riva’dan sabıkası var bir kere. Galatasaray’ı icraya vermişliği var. Sen Galatasaray başkanlığı yaparak servetine servet katacaksın. Sonra 3 kuruş için kulübü icraya vereceksin. Kulüp kimi seçerse saygı duyar destekleriz. Bilemeyiz tabii, ama sonuç yukarıdaki anketteki gibi çıkabilir diye tahmin ediyorum. Ama seçim bir kaç gün önce yapılsa farklı sonuçlar çıkabilirdi.

Ünal Aysal' ı reklam yüzü olarak ön plana çıkarmaları ters tepecektir diye tahmin ediyorum. Oy verme durumum olsa, caydırıcı bir unsur olarak görürdüm şahsen...

Ünal Aysal' ı reklam yüzü olarak ön plana çıkarmaları ters tepecektir diye tahmin ediyorum. Oy verme durumum olsa, caydırıcı bir unsur olarak görürdüm şahsen...
o çok garip bir şey - üye kesimi taraftar gibi bakmıyor iç konulara.

bazısının tek derdi adada ucuza şarap
bazısı gezip bedavaya tesislerde vakit geçirmek ister
kimisi bu kulübün sportife olan borcunu önemser sadece (çünkü baktığında 4 milyar borç attım 5000 üye varsa hepsinin kemiksiz 800k borcu var demektir bir noktada - kağıt üstünde de olsa)
bazısı sadece sportif
bazısı sadece ekonomik olarak bakıyor.

o yüzden aslında Game of Thrones gibi ortam bizim içerisi - herkes kendi fikrine göre.

ama şunada eminim ciddi kısım Murat Kurum fotosu konusundan rahatsız olmuştur ama oyları belirleyecek şey Florya konusunda dursun tarafı harika sundu ama ne var elde diye de bakabilir ya da süheyl konuşuyor ama lafta kalır diye de bakbilir.

bu tarafın adayı iki kere Eşref hamamcıoğluydu - hep kaybetti. son seçimide çok ufak farkla kaybetti.

bana göre epey kafa kafaya gidecek bir seçim olacak.

Bu seçimi, berbat konuşmaları ve basın toplantıları yüzünden dursun kaybederse şaşırmam.

süheyl batumcuyuz

Bugün günlerden peskese hayır!

İki tarafında Galatasaray'ı yönetemeyeceği ortadadır seneye yine seçim olur.

Yarın sezonun finali var ve bugüne seçim koyarak camianın dikkatini buraya çekmek bravo büyük iş gerçekten...

geçen günkü kadından daha az spekülatif sorular gelmiş gibi-tamamını izlemedim daha.

şu borca batırdı konusuyla başlıyor.

artık oy vakti - propogandalarda bitti.

vardığım sonuç:

Üstteki ankette Erden Timur'un olduğu Dursun kadrosuna oy vermiştim

fakat kendisinin devam edeceğini düşünmüyorum (ali koçta karşıda muhtemelen kazanacağı için 2 sene daha saldırı zor iş- koruyan az çünkü , hatta sadece taraftar derim). Erden Timursuz bir dursun kadrosunada Süheyl batum tarafından daha az güvenim var.

ayrıca dursun tarafında malesef yıpranmışlık oldu özellikle geçtiğimiz hafta. Herhangi bir şeyde "Erden Timur'u bezdirdiniz" "stad basıldı" gibi şeyler başta olmak üzere hep geriye dönük eleştiri olacaktır.

iki tarafada da %100 güvenim yok.

günün sonunda kazanan Galatasaray'ımız olsun.

Son düzenleme:
Tüzük gereği böylemiş. Denk gelmiş yani. (!)
Mayısta yapılması gerek diye madde var - e mecburen mayısın son haftasonu yapılıyor.

final maçı öncesi bu durumu yönetime değilde - sahada bu işi bitirmeyen takımımız malesef sorumlu - bir çok olayın çıkışı o - hatta belki seçim sonucunu bile değiştirdi bilemeyiz.

Rezan dün halukların programda buna bir değişiklik gelmesi lazım dedi ama ne zaman daha doğru olur ki?
sezon ortası yapamazsın - ara trasnfer kontratlara ters.
haziran başı anca olabilir - sezona çok geç kalmayacak şekilde

normalde aslında en doğru zaman mayıs sonu - takım seçimden etkilenmemeli - o kırılganlık olmamalı - taraftarda da bunun takımı bir maçta mahfedecek paniği oluşmamalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt