39. Galatasaray Seçimli Olağan Genel Kurul Başlığı | 25 Mayıs 2024 | Özbek: 3343, Batum: 955

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok adaylı seçim iyidir ama rakip adayın bir hazırlığı varsa iyidir. 1-2 günde amacı GS iyiliği olmayan bir liste ile seçime girecek bir liste iyi falan değildir. Böyle bir aday olacağına tek ayalı olması daha iyidir.

Çok adaylı seçim iyidir ama rakip adayın bir hazırlığı varsa iyidir. 1-2 günde amacı GS iyiliği olmayan bir liste ile seçime girecek bir liste iyi falan değildir. Böyle bir aday olacağına tek ayalı olması daha iyidir.

Herhangi bir calisma yapmadan etmeden,mevcut yönetimin devam eden projeleri var iken son dakika aday olmanin Galatasaray’a hic bir sekilde faydasi yok bana göre

Bunun adi demokrasi degil,comak sokmak

Erden timur gs aşığı ve camiaya hizmet etmekle yanıp tutuşan bir kardeşim. Camiaya hizmet etmek isteyen herkese kapımız açıktır dedi başkan. Top artık erden timurda...

1714743839646.webp

Başkanın listesinde Ali Yüce, Fatih Demircan, İbrahim Hatipoğlu iyi isimler sanırım. Ali Yüce amatör branşlarda görev almayacakmış. Projelerde ve sportif Aş'de görev alacak sanırım. Sportif Aş'nin başkanvekili şu an için Erden Timur olarak gözüküyor devam etmek isterse devam eder etmezse oraya kim gelecek önemli. Ece Bora ve Timur Kuban'da Eşref H'nin listesindeydi sanırım.

Konuşmasından seneye Erden başkan yok gibi algıladım şunu yaptı bunu yaptı eyvallah tarzı teşekkür konuşması gibiydi sanki ya da daha karar vermemiş diyelim.

Erden kalacak gibi konuştu başkan zaten şu anda staddaymis kendiside

Başkanın listesinde Ali Yüce, Fatih Demircan, İbrahim Hatipoğlu iyi isimler sanırım. Ali Yüce amatör branşlarda görev almayacakmış. Projelerde ve sportif Aş'de görev alacak sanırım. Sportif Aş'nin başkanvekili şu an için Erden Timur olarak gözüküyor devam etmek isterse devam eder etmezse oraya kim gelecek önemli. Ece Bora ve Timur Kuban'da Eşref H'nin listesindeydi sanırım.
Bu adamlar zaten sportifteydi. Net bir şekilde liste güçsüzleşmiş. Erden Bey olmazsa bizden yine bir 💩 olmaz

Ali Yüce eski yönetim listesinde de yok muydu?
Yoktu bir ara yönetimde voleybolla ilgileniyordu başarılıydı diye biliyorum çoğu kişi övüyordu. Bu dönem amatör branşlarla ilgilenmeyecekmiş tek şartı oymuş sanırım. Kendisini Sportif Aş'de görebiliriz. Erden Timur ile iyi anlaşan birisi.

Liste çok memnun etmedi açıkçası eski listenin kopyası gibi işte bir ali yüce var eray yazgan filan bunlar pasif isimler
Halbuki başkan görmeliydi nasıl yönetici eksikleri olduğunu maalesef hayal kırıklığı oldu

Erden Timur kalsa bile iş yükünün azaltılması lazım. Projelerinden sponsorluklarına, transferlerden futbolcu dertlerine, basın açıklamalarından deprem yardımlarına kadar herşeyle bu adam ilgilendi. Böyle bir iş yükü olmaz sadece transferler ve projelerle ilgilenmeli kalsa bile.

Bu adamlar zaten sportifteydi. Net bir şekilde liste güçsüzleşmiş. Erden Bey olmazsa bizden yine bir 💩 olmaz
Güçsüzleştiğine pek katılmıyorum. Çıkanların bir faydası yoktu ki. Ali Yüce yoktu. Diğerleri de zaten projeleri yürüten ekipti listeye de girmişler şimdi. O bakımdan liste güçlenmiş aslında Sportif Aş'de kimler olacak bakalım? Benim tahminim Erden Timur devam edecek. Özbek, Ali Yüce, Fatih Demircan, Hatipoğlu yönetimden Aş'de olacak isimler olacak. Onun dışında diğer isimler dışardan isimler olacak onlarda bağış gibi para koyacak isimler olur, sponsorluk koyacak isimler olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt