Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 41.775
- 36.317
- 3.638
Erden Timur ile birlikte çıkmıştı.Belmasta vardı - Drusun listesinden son anda mı ne çıkmıştı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erden Timur ile birlikte çıkmıştı.Belmasta vardı - Drusun listesinden son anda mı ne çıkmıştı.
Kadın basket sponsoru Dikran Gülmezgil ile Erden Timur çıkıp Ali Yüce girmiş. Daha spesifik futbol takımı+erkek basket +kadın basket sponsorluğundan voleybol sponsorluğuna düşmüşüz.Güçsüzleştiğine pek katılmıyorum. Çıkanların bir faydası yoktu ki. Ali Yüce yoktu. Diğerleri de zaten projeleri yürüten ekipti listeye de girmişler şimdi. O bakımdan liste güçlenmiş aslında Sportif Aş'de kimler olacak bakalım? Benim tahminim Erden Timur devam edecek. Özbek, Ali Yüce, Fatih Demircan, Hatipoğlu yönetimden Aş'de olacak isimler olacak. Onun dışında diğer isimler dışardan isimler olacak onlarda bağış gibi para koyacak isimler olur, sponsorluk koyacak isimler olur.
Erden Timur zaten yönetimde yoktu ki.Kadın basket sponsoru Dikran Gülmezgil ile Erden Timur çıkıp Ali Yüce girmiş. Daha spesifik futbol takımı+erkek basket +kadın basket sponsorluğundan voleybol sponsorluğuna düşmüşüz.
Net şekilde düşüş var
Geçen listeler teslim edilirken yanlarında Erden Timur da vardı, şimdi yok. Kendimizi kandırmaya gerek yok diye düşünüyorum. Her şey açıkErden Timur zaten yönetimde yoktu ki.
Erden Timur listeler verilirken stattaymış. Erden Timur Sportif Aş'de devam edip etmeyeceğini göreceğiz. Listede zaten yoktu. Sportif Aş'se devam etmezse yerine kim gelecek ona göre yorum yapabiliriz ancak.Geçen listeler teslim edilirken yanlarında Erden Timur da vardı, şimdi yok. Kendimizi kandırmaya gerek yok diye düşünüyorum. Her şey açık
Renktaş stadyumda olduğunu biliyorum, ona rağmen kameralara çıkıp görüntü vermedi işte. Her şey açık. Umarım fikrini değiştirir de liste şu aşamada zayıfladı. 2 yıl işler iyi gidip ambargo koyacakken yaşadığımız düşüş döngüsüne yine soktularErden Timur listeler verilirken stattaymış. Erden Timur Sportif Aş'de devam edip etmeyeceğini göreceğiz. Listede zaten yoktu. Sportif Aş'se devam etmezse yerine kim gelecek ona göre yorum yapabiliriz ancak.
Nasıl liste? Mete İkiz dışındakikeri tanımıyorum en azından Turgay Kıran yok yinede Rezan beyden haz etmiyorum.2 kişiyi tanıdığımız o liste
Ekli dosyayı görüntüle 242300
önemli kısım bu ...Renktaş stadyumda olduğunu biliyorum, ona rağmen kameralara çıkıp görüntü vermedi işte. Her şey açık. Umarım fikrini değiştirir de liste şu aşamada zayıfladı. 2 yıl işler iyi gidip ambargo koyacakken yaşadığımız düşüş döngüsüne yine soktular