39. Galatasaray Seçimli Olağan Genel Kurul Başlığı | 25 Mayıs 2024 | Özbek: 3343, Batum: 955

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fd.webp

hiç sevmiyorum bunu.

Timur gibi sponsor olacak para girişi sağlayacak adam bulamıyorsak tekstilde vs isim yapmış mağazacılığı coşturacak adamları bulmaları lazım. Bizim listeler kim gelirse gelsin hiç değişmiyormuş gibi geliyor bana. Sanki başkan gidiyor 2 3 hazır listeden birini altına yazıveriyorlarmış gibi.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güçsüzleştiğine pek katılmıyorum. Çıkanların bir faydası yoktu ki. Ali Yüce yoktu. Diğerleri de zaten projeleri yürüten ekipti listeye de girmişler şimdi. O bakımdan liste güçlenmiş aslında Sportif Aş'de kimler olacak bakalım? Benim tahminim Erden Timur devam edecek. Özbek, Ali Yüce, Fatih Demircan, Hatipoğlu yönetimden Aş'de olacak isimler olacak. Onun dışında diğer isimler dışardan isimler olacak onlarda bağış gibi para koyacak isimler olur, sponsorluk koyacak isimler olur.
Kadın basket sponsoru Dikran Gülmezgil ile Erden Timur çıkıp Ali Yüce girmiş. Daha spesifik futbol takımı+erkek basket +kadın basket sponsorluğundan voleybol sponsorluğuna düşmüşüz.

Net şekilde düşüş var

Kadın basket sponsoru Dikran Gülmezgil ile Erden Timur çıkıp Ali Yüce girmiş. Daha spesifik futbol takımı+erkek basket +kadın basket sponsorluğundan voleybol sponsorluğuna düşmüşüz.

Net şekilde düşüş var
Erden Timur zaten yönetimde yoktu ki.

Geçen listeler teslim edilirken yanlarında Erden Timur da vardı, şimdi yok. Kendimizi kandırmaya gerek yok diye düşünüyorum. Her şey açık
Erden Timur listeler verilirken stattaymış. Erden Timur Sportif Aş'de devam edip etmeyeceğini göreceğiz. Listede zaten yoktu. Sportif Aş'se devam etmezse yerine kim gelecek ona göre yorum yapabiliriz ancak.

Erden Timur listeler verilirken stattaymış. Erden Timur Sportif Aş'de devam edip etmeyeceğini göreceğiz. Listede zaten yoktu. Sportif Aş'se devam etmezse yerine kim gelecek ona göre yorum yapabiliriz ancak.
Renktaş stadyumda olduğunu biliyorum, ona rağmen kameralara çıkıp görüntü vermedi işte. Her şey açık. Umarım fikrini değiştirir de liste şu aşamada zayıfladı. 2 yıl işler iyi gidip ambargo koyacakken yaşadığımız düşüş döngüsüne yine soktular

Ben erden timur’un devam edecegini düsünmüyorum

Ve anlayisla karsiliyorum bu durumu cünkü adam aylardir tehdit ediliyor hem özel hayatina müdahale ediliyor hem de sirketiyle ilgili büyük ihtimal önüne engeller cikiyor zarar gördügü bir sürec oldu

Bu yüzden devam etmek istemiyor

Ikna edilir mi bilemem ama zirve de birakmak istedigi bir gercek

Renktaş stadyumda olduğunu biliyorum, ona rağmen kameralara çıkıp görüntü vermedi işte. Her şey açık. Umarım fikrini değiştirir de liste şu aşamada zayıfladı. 2 yıl işler iyi gidip ambargo koyacakken yaşadığımız düşüş döngüsüne yine soktular
önemli kısım bu ...

yer almazsa bu kadronun geçmiş 2 senede kendisini yeteri kadar desteklememesi ve korumaması olarak göreceğim şahsen. ali koçun pisliğine çıkıp hep tek cevap verdi - son dönemde medya değil divana karşı dursun özbek "yedirmeyiz" dedi o kadar. bana kalırsa erden timur'dan rahatsız olanlar var bu kadroda - Metin Öztürk ya da uzantıları benim şüphelilerim. üstüne bir de yönetim olmadığı için görmüyrouz ama Albayrak süslemesi falan gelirse eyvahlar olsun derim.

inşallah sportiften devam eder Erden Timur - futbolcularla neşeli ortamda daha rahat eder. Kilit nokta bunu isteyip istemediği. Adamında düşünmesi gereken bir ailesi,sağlığı vs var. neler neler atıldı adamın üstüne - nerdeydi ikinci başkan ya da başka yöneticiler ?

dipnot: bu ince ayrıntınında karşıda liste var yokla ilgisi yok - hani oraya vuracaklar çünkü "Liste çıkardılar erden timur gitti" diye havadan kriz çıkarmasın kimse.

ve hakikaten Erden Timur YOKSA denklemde - karşı listenin şansı olabilir.

Rezanlı süheyl
Erdensin dursun

Hangisi daha kötü karar veremiyorum

Kimin kazanacağının pek bir önemi yok

Erden ağabeyin yolunu gözleyeceğiz birkaç sene. Taraftar daha uslu durur umarım bi dahakine

alp yalman ve ünal aysal'ın da olacağını açıkladı süheyl

ve üzerine arsalar,villalar konusunda hani nerede diyor yönetime

bu dönemde şunları konuşan galatasaray düşmanıdır gözümde. hiç ısınamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt