39. Galatasaray Seçimli Olağan Genel Kurul Başlığı | 25 Mayıs 2024 | Özbek: 3343, Batum: 955

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet kimsenin cebinde 5 kuruş parası yok o yüzden şantiyeler durma noktasına geldi. Sektörde sadece devlet projeleri kovalar olduk anasını satayım. İnşaat sektöründe olmasam tamam diyeceğim. Neyse dursun peşkeş çekiyor anasını satayım Erden de bugüne kadar tüm peşkeşlerin destekçisi oldu.
Gordugun gibi Erden peskesin parcasi olmamayi tercih etti. Riva peskes cekilirken Dursun Ozbekle calismiyodu.

arada fark mutlaka vardır ve taraflar bu fark lehine aleyhine konuşup ikna eder üyeleri

ama arada 300 milyon 500 milyon dolar fark olduğuna inananlara elimde çok iyi boğaz manzaralı köprü var uygun fiyata bırakırım

arada fark mutlaka vardır ve taraflar bu fark lehine aleyhine konuşup ikna eder üyeleri

ama arada 300 milyon 500 milyon dolar fark olduğuna inananlara elimde çok iyi boğaz manzaralı köprü var uygun fiyata bırakırım
Aradaki fark 300 milyon dolar. İddia etmeyi bırakın kaç mesajıma teker açıkladım. Mesnetlerini yazdım. Asıl farkın bu olmadığına inanandan şüphe ederim bende.

Gordugun gibi Erden peskesin parcasi olmamayi tercih etti. Riva peskes cekilirken Dursun Ozbekle calismiyodu.
Erden Timur; "Florya konusunda farklı düşünüyoruz ama yönrtimde olmak istemememin nedeni bu değil." Derken yalan mı söylüyor diyorsun?. Riva peşkeş çekilirken Özbek le çalışmıyordu ama sonrasında peşkeşçi adamla 2 sene kader birliği yaptı diyorsun. Ayrıca çekilen peşkeşleri görüp susuyor ve konuşmuyor diyorsun.

Genel kurul bu peşkeşe oy çokluğu ile müsade etti diyorsun. Ünal Aysal o kadar iyi bir başkandı ki başkanlık yapmış bir adam hiç kibri olmadığı için sportif AŞ nın başına geçmeyi kabul etti diyorsun. Vay be tamam beni ikna ettin dursun peşkeşçi bir adam...

süyehl bey drogbadan sneijderden melodan aysaldan ergin hocadan sarkozynin oğlundan fln bahsetmiş. sanırım 10 senedir fln ekibimizi takip etmiyor 2014te kalmış gibi. ztn tüzemen 2019dan beri pasoligini yenilememiş dedi b iht muhalif kimliğiynen başak maçına gitmiştir süheyil hocamız.

Süheyl Uygur bu yarıştan sonra mecburen tiyatroya geri dönecek gibi durmakta.

Süheyl sözcü’ye konusarak ugur dündar’in adayi oldugunu belli etmis oldu

Projenin toplam bedeli 1 milyar dolar mı?
Hayır. Onu Süheyl Batum kurulda dedi. Ben sarı sitedeki Şenlikköy'de satışta (9.000-9.500 dolar/m2) olan yeni ev ve projelere bakıp onlardan da düşük bir rakam yazdım. İnşaat alanı 97.000 m2 Erden Bey'in dediğini baz alıyorum. Yuvarlatırsak 100.000 m2 için 8.500 dolar/m2 satış fiyatı desek bugünkü fiyatlar ile 850 milyon dolar.

Bu arada Süheyl Batum o konuşmada fiyatlarda saçmaladıysa da doğru bir yere de değindi. İmar kanununda bize %15 lik bir teras, kat bahçesi adı altında ilave alan tanıyor. O tarz bir proje yaparsak inşaat alanı 97.000 m2 den kabaca 110.000 m2 ye çıkıyor. Bu durumda satış rakam toplamı da artabilir. Ama bu projeye bağlı olduğu için o konuya girmedim.

Aysal, Terim ile yolları ayırdıktan sonra başarısına devam etseydi keramet Aysal'da denirdi kendi başına kaldığında aldığı kararları da biliyoruz. Kadın basket takımı Eurolig şampiyonu olurken 5 ay maaş almamıştı şimdi bu Aysal'ın mı başarısı oluyor. Burada Aysal çok iyidir ya da kötüdür diye kalıba sokmakta yersiz Aysal son 20 yıldaki başkanlar gibi herhangi bir başkandır.
29 kupa alinan donemin basarisinda baskana pay cikarmayacakmiyiz renkdas. Keramet Terim’de olsa Aysal’dan sonraki durumunuda goruyoruz hep beraber. 29 kupali bir donemde bir suru basari vardir baskandan baslayarak. 35 yildir izlerim bu kulubu. 35 yillik donemde tum branslardan boyle bir basari yoksa tabiki baskanada pay cikaracagiz.

Sadece Riva’da var 300 milyon fark renkdas. Rakamlarla sabit Riva konusu. Raporlara pek goz atmiyosun anlasilan.

Aziz bile bankalar birligi borcunu halletmeliyiz diyor. %50 faizle bu parayı odeyemeyiz diyorlar. Biz kazanırsak ilk yapacagimiz iş bu olacak diyor. Bu adamlar BB'den cikarsa Biz florya'yi yapacaz diye bu adamlar aradaki farkı kapatacaklar. BB'den çıkmakta bizim de onceligimiz olacak.

Aziz konut projesi var diyor. 70 milyon Ülker verecek diyor. Bizde de yok mu boyle babayigit

Aziz bile bankalar birligi borcunu halletmeliyiz diyor. %50 faizle bu parayı odeyemeyiz diyorlar. Biz kazanırsak ilk yapacagimiz iş bu olacak diyor. Bu adamlar BB'den cikarsa Biz florya'yi yapacaz diye bu adamlar aradaki farkı kapatacaklar. BB'den çıkmakta bizim de onceligimiz olacak.

Aziz konut projesi var diyor. 70 milyon Ülker verecek diyor. Bizde de yok mu boyle babayigit
Sikecilerin durumu bizimle ayni degil renkdas. %50 faizin korkulacak bir yani yok enflasyon %100un uzerinde iken, kombine ve TL gelirlerin 3-5 katina cikmisken. 30 milyon dolar faiz odemesi var diye 1 milyar dolarlik bir projede hata yapma luksune sahip degiliz.

29 kupa alinan donemin basarisinda baskana pay cikarmayacakmiyiz renkdas. Keramet Terim’de olsa Aysal’dan sonraki durumunuda goruyoruz hep beraber. 29 kupali bir donemde bir suru basari vardir baskandan baslayarak. 35 yildir izlerim bu kulubu. 35 yillik donemde tum branslardan boyle bir basari yoksa tabiki baskanada pay cikaracagiz.
Mutlaka ortada başarı varsa Aysal'ın da herkes kadar emeği vardır nankörlük etmem kimseye sadece bu kadar önem atıf edilmesi doğru gelmiyor. Üç gün sonra Dursun Özbek'te çifte şampiyonlu başkan itibarı görecek ki bana göre Galatasaray'ın başında bir saniye bile durmaması gereken biri.

Sikecilerin durumu bizimle ayni degil renkdas. %50 faizin korkulacak bir yani yok enflasyon %100un uzerinde iken, kombine ve TL gelirlerin 3-5 katina cikmisken. 30 milyon dolar faiz odemesi var diye 1 milyar dolarlik bir projede hata yapma luksune sahip degiliz.

Abi başarısızlık olduğu zaman CL geliri gidiyor. Store geliri azalıyor. Oyuncuların değeri düşüyor. Reklam gelirleri düşüyor ki bu sene reklam gelirinin en büyük artış olmasının sebebi Erden bey. Kasım ayındaki kongrede söyledi. Erden bey de giderse n'olacak. Hersene şampiyon olacağımızın garantisi yok.

Adamlar BB'den çıkıp stat yanına inşaat yapacaklarmış. Parayı falan murat Ülker verecekmiş. Zamanı gelmişken arayı açmak lazım.

1 milyar dolar falan hikaye bence. 650-750 milyon

aysal'dan sonraki durumu derken? gelip 2 sene daha şampiyon yapmadı mı adam?

Aysal başkanlığının ilk 1-2 senesinde başarılı evet ama bütün başarıları kendinin sanıp Terim-Ali dürüst-Abdürrahimi falan gönderince rezil kepaze olup kaçmadı mı? Menajerleri zengin ettiler dek devre arasında. hatırlamasak ok dicez

Sn. Süheyl Batum pot üstüne pot kırmakta

Oysa sadece Florya'nın öneminden, Tostos'un kulübü Murat Kurum propagandası için kullanmasından ve Cimbom'un haklarının yenmesinin çok kolay hale gelmiş olmasından bahsetse ve bir şekilde Erden Timur'u birlikte çalışmaya ikna etse seçimi süpürür ve kulübü uçurur, hatta efsane başkan bile olabilir mülklerimizi kurtardığı için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt