39. Galatasaray Seçimli Olağan Genel Kurul Başlığı | 25 Mayıs 2024 | Özbek: 3343, Batum: 955

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arada fark mutlaka vardır ve taraflar bu fark lehine aleyhine konuşup ikna eder üyeleri

ama arada 300 milyon 500 milyon dolar fark olduğuna inananlara elimde çok iyi boğaz manzaralı köprü var uygun fiyata bırakırım
Esas farkın 50-100m olduğuna inanan enayidir rtaş

Kim 50-100m için böyle bir risk ve maliyetin altına girer

Ali Naci'de güzel sallıyor bu aralar. Albayrak'ın düşünülmediği yetki çerçevesinde anlaşılamadığı ve kendisinin başka isimleri de listede olmasını istediği bu yüzden Özbek'in bunları kabul etmeyip kendisine listede yer vermeyeceği 2-3 haftaki önceki haberdi. İlk tercih ve istenen Erden Timur'un Sportif AŞ'de devam etmesi eğer devam etmezse Sportif AŞ başkanvekilliği için net bir isim yok yönetimden Hatipoğlu veya Ali Yüce olabilir deniyor.

Süheyl Batumu severim ama kendisi bu kulübün gördüğü en kötü başkan olur. Adamın ve ekibinin futbolla sporla alakası bile yok. Daha bi sürü sebep sayabilirim ama yazması uzun.

Umarım doğrudur. Sportif AŞ'de devam eder. Projelerde olmasın yada seçimde göz önünde yada bir tarafta yer almasın ama futbolda görevine devam etsin.

Suheyli seçmek gibi bir saçmalık yapılacaginı sanmıyorum ama olurda yapılırsa 2 sene kepenk kapatırız net sekilde.

Timur seçimlerden önce başkana destek vermeyecekse, bu Batum un elini güçlendirir. Bunu bilmeli.

Dursun taraftar nezdinde girecek kazığın farkında

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Özbeki eleştiriyoruz da Süheyl batumun konusmalarinda 1 tane bile yapacakları şeyler veya projeleri yok ,niye seçime girdiğini bilmiyor gibi

Florya işi hakkında tahmini rakamları paylaşıyım renkdaşlar;

97.000 m2 inşaat alanı var
Metre kare maliyeti 1200-1300 dolar tahmin ediyorum.

Toplam maliyet yaklaşık 120-130 milyon dolar.

Satış fiyatı ise m2 fiyatı 7000 dolar civarı olacaktır bence

Toplam ciro 680 milyon dolar ediyor

Bu işte toplam 550 milyon dolar kar var.

Kendimiz yapar ve hepsini satarsak 500 milyon dolar geçer elimize.Ama riskler var.

Eğer kat karşılığı verirsek 340 milyon dolarlık ev alırız.

Arada 200 milyon dolar fark var ama biz yapsak bu paralara satamayabiliriz pazarlama vs zor işler.

Ayrıca bizim 4 milyar tl paramız yok inşaatı yapmak için 10 yıl sürebilir.

Florya işi hakkında tahmini rakamları paylaşıyım renkdaşlar;

97.000 m2 inşaat alanı var
Metre kare maliyeti 1200-1300 dolar tahmin ediyorum.

Toplam maliyet yaklaşık 120-130 milyon dolar.

Satış fiyatı ise m2 fiyatı 7000 dolar civarı olacaktır bence

Toplam ciro 680 milyon dolar ediyor

Bu işte toplam 550 milyon dolar kar var.

Kendimiz yapar ve hepsini satarsak 500 milyon dolar geçer elimize.Ama riskler var.

Eğer kat karşılığı verirsek 340 milyon dolarlık ev alırız.

Arada 200 milyon dolar fark var ama biz yapsak bu paralara satamayabiliriz pazarlama vs zor işler.

Ayrıca bizim 4 milyar tl paramız yok inşaatı yapmak için 10 yıl sürebilir.
Az çok haberlerle tutarlı yaptığın maliyet. Ünlü bir inşaat markasıyla yapıldığında kat - gelir paylaşımı karşılığında haberlere göre 50-70 milyon doları peşinde toplamda 400 milyon dolar bu haberlerde çıkan rakam kendin yaparsan da 600 milyon dolar civarı kazanılır diyen vardı benim okuduğum bazı twit mesajlarında.

Firat başkan el atsa ve seçim ertelense iyi olur bize yeni başkan adayı lazim

Taner Karaman: "Aldığım son bilgiler, Dursun Özbek ve Erden Timur'un seçime birlikte gireceği yönünde." (A Spor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt