39. Galatasaray Seçimli Olağan Genel Kurul Başlığı | 25 Mayıs 2024 | Özbek: 3343, Batum: 955

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sportif as’yi aysal gibi itibar icin para sacan finansal yapiyi hic düsünmeyen lutfi aribogan gibi ne is yaptigi belli olmayan adamlara maas baglayan birine emanet edecegi icin öyle bir düzen de Erden Timur’a yer yok

Galatasaray icin tek cikis yolu var

Erden Timur mevcut yönetim ile sportif as den devam edecek

Hatta burak elmas dönemi Erden Timur sponsor oldugu icin basketbol subesi tamamen Erden Timur’a emanet edilmisti

Yine ayni sekilde ikna edilmeli madem yönetim ile finansal ve projeler hakkinda ters düsüyor ozaman futbol ile ilgilenmeye devam etsin

Futbol takimindaki bu güzel uyum bozulmamali,hele aysal gibi futbolu bulent tulun danismanligi ile yönetecek kisilerin uzak durmasi lazim

Süheyl bey ilk başta taraftara oynadı şimdide lisesize liseliye dikkat ettik diyor.

Batum yine yalan söylüyor Genel Kurul'da konuşanlar dinlenmiyor diyor bu yalan. Cevap beğenilir, beğenilmez ama o yapılan eleştirilerin çoğuna bir cevap veriliyor yönetim tarafından.

Çok boş yapıyor yav , 2019 dan beri maçlara gitmemissiniz sorusuna dursun ozbekte gitmiyordu gibi bişey dedi.

Genel kurullara katilmiyormussunuz sorusuna da 98 de gittim ondan sonra katılmadım çünkü genel kurullarda kimse kimseyi dinlemiyor dedi.

En çok demokratik söz hakkı verilen genel kurullar bizim kulübün oysa

Batum : Galatasaray,yapılan sozlesme geregi rivadaki gelirin sadece yüzde 20 sini alabiliyor.

Batum : Galatasaray,yapılan sozlesme geregi rivadaki gelirin sadece yüzde 20 sini alabiliyor.
Tamam da bu yeni ortaya çıkan bir şey değil ki? Riva ihalesi yapıldı hatta takip edildi ilk kazanan firma da %27-28'di o firma daha sonra çekildi 2. firmayla imzalandı. Bu arada yetki alınırken zaten Emlak Konut ile yapılacak diye anlatılmıştı diye hatırlıyorum. Bu arada bu da biz Florya'dan çıkamadığımız için iptal oldu son Cengiz dönemi Florya tekrar aldı ve Riva anlaşmasını imzaladı ki daha başlamamıştı o da alınan paralar ve masraflar ödenerek alınabilirdi.

takımdan 11 kısı sayamayacak adam birilerinin gazıyla plan proje olmadan aday oluyor

maca gitmıyor kurullara katılmıyor

sizden bizden fazla gsye katkısı yok yani

forma fln alıyordur inş

Önce maça gitsin, sosyal medya hashtaglerine göre yalandan yorum yapmasın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt