- 30 Ağustos 2009
- 30.116
- 19.971
- 2.393
Adaylara bak Kılıçdaroğlu girse kazanacağı tek seçim olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o kadarda basit değil be hocam..Adaylara bak Kılıçdaroğlu girse kazanacağı tek seçim olur
Hayırdır reis 1 yerlere mi gidiyosun yavGule gule dusrun
Kendisinden bahsetmistir. 2 senede bir tesisin insaatini bitiremedi herif.Bu ülkenin en büyük inşaat firmaları sıralı listede Kuzu grup, NEF, Rams ilk 5e girer ve inşaat yapmak için tecrübemiz olmadığını söylemiş dursun. Adnan Polatta kendiside inşaat yapıyorlar. Kime ne sözler verdiyse ve ne kadar kendisi goturecekse artık bilemem, günahı boynuna, herkesi kandırmaya ve salak yerine koymaya çalışıyor. Erden Timur bu oyunda yokum dedi çekildi, hala devam edecek martavallari okutuyor. Dursun secilmemeli. Karsisinda taş olsa ona oy verirdim ben olsam
Mayısta yapılması gerek diye madde var - e mecburen mayısın son haftasonu yapılıyor.
final maçı öncesi bu durumu yönetime değilde - sahada bu işi bitirmeyen takımımız malesef sorumlu - bir çok olayın çıkışı o - hatta belki seçim sonucunu bile değiştirdi bilemeyiz.
Rezan dün halukların programda buna bir değişiklik gelmesi lazım dedi ama ne zaman daha doğru olur ki?
sezon ortası yapamazsın - ara trasnfer kontratlara ters.
haziran başı anca olabilir - sezona çok geç kalmayacak şekilde
normalde aslında en doğru zaman mayıs sonu - takım seçimden etkilenmemeli - o kırılganlık olmamalı - taraftarda da bunun takımı bir maçta mahfedecek paniği oluşmamalı.
Terkediyorum bu diyarları, kafamın rahat ettiği bir ada'ya helikopterle kendimi attıracağımHayırdır reis 1 yerlere mi gidiyosun yav![]()
Faruk Süren:’’ Bu seçim geride kalan 2 yıllık süreci ödüllendirme seçimi. Genel kurulun bu noktada gereğini yapacağını sanıyorum.’’
Tahmin ettiğim gibi ağır toplar Dursun diyecek sanki, bence 2 katı oyla alır Dursun .
@Onur Üründül Ada'da hayat pekte eğlenceli olmaz Avustralya'ya gidelimTerkediyorum bu diyarları, kafamın rahat ettiği bir ada'ya helikopterle kendimi attıracağım
Oyumuzu kullandık
sen kimsin?özledim
çeltikten girip ereğliye varana kadar seni düşünüyorum
heh aynı kafadayız - tek tekileyen bu olmuş olabilir - buda tamamen ve tamamen Dursun başkan'ın artık ters düşmesi mi - ikna edememesi mi - ali koç'u erden timur'a saldırı konusunda durduramamış olması mı ? - yönetim içi başka şeyler mi ? (kaldıki divanda bile erden timur'a saçma konuşanlar oldu)ben mesela şöyle bir şey düşünüyorum, bi' 6-7 yabancı futbolcu Erden giderse ne yapacağız yerine kim gelecek kiminle sorunlarımı halledeceğiz diye kafasına takmıştır bence.